Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 2501 - 2520 Napsat příspěvek
Tiež mi dosť dlho trvalo než som to identifikoval.. hrozne to splýva ;)
415416
Tiež mi dosť dlho trvalo než som to identifikoval.. hrozne to splýva *;)*
0 0
reagovat

naigoto

pravda, pravda. slepy som...
415410
pravda, pravda. slepy som...
naigoto
0 0
reagovat

weirdman

Si děláš srandu? Se na to koukni znova a teď s brejlema - je to část oděvu, teď si nevzpomenu na slovo, kterým se to označuje...
415409
Si děláš srandu? Se na [link="http://i.iimmgg.com/images/gr/9ad36e66418bf2562038719bc3d3cb19.jpg"]to[/link] koukni znova a teď s brejlema - je to část oděvu, teď si nevzpomenu na slovo, kterým se to označuje...
weirdman
0 0
reagovat
kuknite sa poriadne na treti obrazok pod tym linkom. co to trci tej dievcine z brucha smerom do skaly? urcite to nie je druha ruka...
415408
kuknite sa poriadne na treti obrazok pod tym linkom. co to trci tej dievcine z brucha smerom do skaly? urcite to nie je druha ruka...
0 0
reagovat
smoulove v galerce nejak vybledli :-D
415406
smoulove v galerce nejak vybledli :-D
0 0
reagovat
link cameron je pan proste nehorazne dobre :+
415405
http://www.firstshowing.net/2009/10/01/check-these-out-high-res-new-navi-photos-from-avatar/ cameron je pan proste nehorazne dobre *:+*
0 0
reagovat
:D
415369
*:D*
0 0
reagovat
Cameron si má střihnout cameo link
415368
Cameron si má střihnout cameo http://www.fileden.com/files/2008/3/17/1819053/james%20cameron%20as%20avatar%20thingy.jpg
0 0
reagovat
Ten plakát vypadá fantasticky. chtělo by to ale větší rozlišení, no
415367
Ten plakát vypadá fantasticky. chtělo by to ale větší rozlišení, no
0 0
reagovat
pre nedockavcov, ktorí nevideli 15 minut, je tu 2 min uryvok ( prebudenie Jake-vho avataru v labaku ) v otrasnej! kvalite,odporucam naozaj len tým,co bazia po kazduckom zabere;)
link
415366
pre nedockavcov, ktorí nevideli 15 minut, je tu 2 min uryvok ( prebudenie Jake-vho avataru v labaku ) v otrasnej! kvalite,odporucam naozaj len tým,co bazia po kazduckom zabere*;)* [link="http://v.youku.com/v_show/id_XMTE5MjA4MjQ0.html"]link[/link]
0 0
reagovat
"Hurá do galerky na parádní poster k Avataru".. lenže akosi ani hurá, ani žiadny parádny poster :-
415365
"Hurá do galerky na parádní poster k Avataru".. lenže akosi ani hurá, ani žiadny parádny poster *:-*
0 0
reagovat
Mně ten pěknej obrázek přijde prakticky stejný jako jedna z fotek z toho Empire časopisu, jen lehce natočený a upravený, takže tak nepřímo podporuju myšlenku, že je to fan ;)
415364
Mně ten pěknej obrázek přijde prakticky stejný jako jedna z fotek z toho Empire časopisu, jen lehce natočený a upravený, takže tak nepřímo podporuju myšlenku, že je to fan *;)*
0 0
reagovat
aha ... tak tomu nebudeme rikat poster ale peknej obrazek : )
415363
aha ... tak tomu nebudeme rikat poster ale peknej obrazek : )
0 0
reagovat
jenže to tam zveřejnil někdo jinej link
415362
jenže to tam zveřejnil někdo jinej http://www.facebook.com/home.php#/officialavatarmovie?ref=ts
0 0
reagovat
nevim no, je z facebook profilu, na kterym uz se oficialni fotky nekolikrat exkluzivne objevily, co se vzpominam ... a hlavne tam nebylo nikdy neco fake. proc by to melo bejt fan? je to obrazek, kterej nikdy zverejnenej nebyl, vypada to dobre, ve photoshopu si nekdo tezko takovou tvar udela atd ...
415361
nevim no, je z facebook profilu, na kterym uz se oficialni fotky nekolikrat exkluzivne objevily, co se vzpominam ... a hlavne tam nebylo nikdy neco fake. proc by to melo bejt fan? je to obrazek, kterej nikdy zverejnenej nebyl, vypada to dobre, ve photoshopu si nekdo tezko takovou tvar udela atd ...
0 0
reagovat
Taky mam podezreni
415360
Taky mam podezreni
0 0
reagovat
Není ten novej plakát náhodou fan?
415359
Není ten novej plakát náhodou fan?
0 0
reagovat
Mne trocha vadia tie oči. Nechtene mi to vďaka nim evokuje " len " nejaký animák. Ale spodná polovica tváre je fakt výborná, to musím uznať. A po tej 15 minútovke ma už len ťažko niečo rozhodí.
415358
Mne trocha vadia tie oči. Nechtene mi to vďaka nim evokuje " len " nejaký animák. Ale spodná polovica tváre je fakt výborná, to musím uznať. A po tej 15 minútovke ma už len ťažko niečo rozhodí.
0 0
reagovat
Sakra! Čím víc posterů na Avatara jsem viděl, tím míň se začínám těšit. To mi kreveťáci v D9 přišli víc živí, než tahle "slečna":o
415357
Sakra! Čím víc posterů na Avatara jsem viděl, tím míň se začínám těšit. To mi kreveťáci v D9 přišli víc živí, než tahle "slečna"*:o*
0 0
reagovat
pekne hnusnej ten novej poster
415356
pekne hnusnej ten novej poster
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se