Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 2481 - 2500 Napsat příspěvek
A pražský IMAX se už takto oficiálně vyjádřil, nebo se tu rozebírají jen nějaké spekulace?
415495
A pražský IMAX se už takto oficiálně vyjádřil, nebo se tu rozebírají jen nějaké spekulace?
0 0
reagovat
tak to mi ani nemusí byť luto, že jediny IMAX v SR bol zrušený..
co ine v IMAXE ked nie Avatar?..to je teda politika:-(
415494
tak to mi ani nemusí byť luto, že jediny IMAX v SR bol zrušený.. co ine v IMAXE ked nie Avatar?..to je teda politika:-(
0 0
reagovat
Jeste jeden Ravenhornuv komentar o Novem Zelandu a zacnu se modlit at tam vybuchne nejaka spici sopka a srovna to se zemi :-
415493
Jeste jeden Ravenhornuv komentar o Novem Zelandu a zacnu se modlit at tam vybuchne nejaka spici sopka a srovna to se zemi *:-*
0 0
reagovat
Tak přijeďte za mnou na NZ :D
415492
Tak přijeďte za mnou na NZ *:D*
0 0
reagovat
To vám bohužel nepomůže,protože v Imaxu by měl příští měsíc jít Zataženo občas trakaře,pak Vánoční koleda a tu oni chtějí přes vánoce promítat a pak tam půjde opět nějaký záživný dokument s letadly. Takže na to "nemají místo".
Nebo aspon tak mi to to bylo řečeno.:-
415491
To vám bohužel nepomůže,protože v Imaxu by měl příští měsíc jít Zataženo občas trakaře,pak Vánoční koleda a tu oni chtějí přes vánoce promítat a pak tam půjde opět nějaký záživný dokument s letadly. Takže na to "nemají místo". Nebo aspon tak mi to to bylo řečeno.*:-*
0 0
reagovat

Snipsley

Dobrý nápad, jsem pro :+:D
415490
Dobrý nápad, jsem pro *:+**:D*
Snipsley
0 0
reagovat
Spamovat, spamovat, spamovat. To přece nemůžou myslet vážně, že to u nás do IMAXu nepustěj...
V případě titulkovanejch Tranďáků to taky pomohlo...
415489
Spamovat, spamovat, spamovat. To přece nemůžou myslet vážně, že to u nás do IMAXu nepustěj... V případě titulkovanejch Tranďáků to taky pomohlo...
0 0
reagovat
To si děláte srandu? :(
Tak kdo se mnou pojede do Londýna do IMAXu? :+ Uděláme hromadný výlet MovieZone :D
415488
To si děláte srandu? *:(* Tak kdo se mnou pojede do Londýna do IMAXu? *:+* Uděláme hromadný výlet MovieZone *:D*
0 0
reagovat
Hloupe se neptas vubec... Jeste hur zni otazka - mravensi polepsovna, lovecka sezona a polar expr. u nas jit muzou, ale Avatar ne...
415487
Hloupe se neptas vubec... Jeste hur zni otazka - mravensi polepsovna, lovecka sezona a polar expr. u nas jit muzou, ale Avatar ne...
0 0
reagovat
Zeptám se hloupě - takže U23D u nás šlo, ale Avatar ne?
415485
Zeptám se hloupě - takže U23D u nás šlo, ale Avatar ne?
0 0
reagovat
Má smysl chodit do 3D kina, když trochu hůř vidím na jedno oko?

(jsem po operaci a ještě půl roku nesmím nosit kont. čočku) :(
415484
Má smysl chodit do 3D kina, když trochu hůř vidím na jedno oko? (jsem po operaci a ještě půl roku nesmím nosit kont. čočku) *:(*
0 0
reagovat
google jistí.

Tak Imax je v Aucklandu. HM...... 8):+

Hm, že bych e mohl těšit na Avatar v AJ v Imaxu :D
415483
google jistí. Tak Imax je v Aucklandu. HM...... *8)**:+* Hm, že bych e mohl těšit na Avatar v AJ v Imaxu *:D*
0 0
reagovat
Hm a Zéland má IMAX? ;)
415482
Hm a Zéland má IMAX? *;)*
0 0
reagovat
Hmm, v Budapesti to taky spada pod CinemaCity...
415481
Hmm, v Budapesti to taky spada pod CinemaCity...
0 0
reagovat
Shit, vypadá to bledě, nechce se mi moc smiřovat s faktem, že bych měl Avatara vidět pouze v digital 3D, když už jsem toho pro "dosažení" premiéry tolik obětoval a ještě obětuju :(
415480
Shit, vypadá to bledě, nechce se mi moc smiřovat s faktem, že bych měl Avatara vidět pouze v digital 3D, když už jsem toho pro "dosažení" premiéry tolik obětoval a ještě obětuju *:(*
0 0
reagovat
Poláci maj všehovšudy IMAXy čtyři, ale ve stejné síti miltikina... Co jsem se tam průběžně díval, ani jeden sál nemá ve výhledu Avatara... Maj tam uvedenou Vánoční koledu (která bude v Imaxu, i digital3D i u nás) a pak na leden nějaký dokument, ale Avatrar nikde...
Je psaný u Vídeňského AMAXu, tudíž předpokládám, že bude i v Grazu (Rakušáci mají dva) a že bude i v Německu - kolik je tak IMAXů nevím, ale Berlín je myslím jasný a tam by to alespoň podle rakušáků mohlo být taky....
Bohužel předen upozorňuju, že Němci a Rakušáci bezvýhradně dabujou a IMAXy jsou DabOnly :(
Zakže tak...
415479
Poláci maj všehovšudy IMAXy čtyři, ale ve stejné síti miltikina... Co jsem se tam průběžně díval, ani jeden sál nemá ve výhledu Avatara... Maj tam uvedenou Vánoční koledu (která bude v Imaxu, i digital3D i u nás) a pak na leden nějaký dokument, ale Avatrar nikde... Je psaný u Vídeňského AMAXu, tudíž předpokládám, že bude i v Grazu (Rakušáci mají dva) a že bude i v Německu - kolik je tak IMAXů nevím, ale Berlín je myslím jasný a tam by to alespoň podle rakušáků mohlo být taky.... Bohužel předen upozorňuju, že Němci a Rakušáci bezvýhradně dabujou a IMAXy jsou DabOnly :( Zakže tak...
0 0
reagovat
Eee? Avatar se pro IMAX narodil a oni ho tam nedaj? Hmm, tak teď už mi jenom zbývá čekat, jaká bude situace v Polsku (bude tam? dabing? orig. zvuk?) /:
415478
Eee? Avatar se pro IMAX narodil a oni ho tam nedaj? Hmm, tak teď už mi jenom zbývá čekat, jaká bude situace v Polsku (bude tam? dabing? orig. zvuk?) /:
0 0
reagovat
Tak velice spatna novina - zrovna mi psali ze CinemaCity, ze s Avatarem pro imax3D nepocitaj. Sice se mirne kryjou tim, ze 17.12 s nim pocitaji pro digital3D,protoze maj digi promitacku, ale to je mi uprime jedno, neb u nich bych na digital3d nesel. Hmm, ted jen premyslim, jestli ho nepostavili uplne zbytecne,neb tam davaj jen Sonacke flaky a nejhorsi vyber dokumentu...
415477
Tak velice spatna novina - zrovna mi psali ze CinemaCity, ze s Avatarem pro imax3D nepocitaj. Sice se mirne kryjou tim, ze 17.12 s nim pocitaji pro digital3D,protoze maj digi promitacku, ale to je mi uprime jedno, neb u nich bych na digital3d nesel. Hmm, ted jen premyslim, jestli ho nepostavili uplne zbytecne,neb tam davaj jen Sonacke flaky a nejhorsi vyber dokumentu...
0 0
reagovat
Pandorsky...
415424
Pandorsky...
0 0
reagovat
Budou Na'Vi ve filmu mluvit anglicky nebo pandorsky? :)
415418
Budou Na'Vi ve filmu mluvit anglicky nebo pandorsky? *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se