Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 2461 - 2480 Napsat příspěvek
Jo počkat, v tom Polusu to nebude ve 3D, že? Tak to pak jo, už jsem se "lek", že by to dávali ve 3D s titulema ;)
415513
Jo počkat, v tom Polusu to nebude ve 3D, že? Tak to pak jo, už jsem se "lek", že by to dávali ve 3D s titulema *;)*
0 0
reagovat

naigoto

415515
[link="http://www.palacecinemas.sk/releases.asp?uid=dbfefc8352ce0c79784b49fbd56cf46a&cin=426"]palace sk[/link] [link="http://www.palacecinemas.cz/releases.asp?uid=fb0ec05ba226b474dcb3ed359ac50ff5&cin=407"]palace cz[/link]
naigoto
0 0
reagovat
prosim vas, jak to je v Brne s palacecinema? je to tam i 3d nebo jen 2d? kde to budou davat dabovany? nerad bych kvuli dabingu jezdil do Prahy nebo kam, kdyz mame v Brne kino.
415514
prosim vas, jak to je v Brne s palacecinema? je to tam i 3d nebo jen 2d? kde to budou davat dabovany? nerad bych kvuli dabingu jezdil do Prahy nebo kam, kdyz mame v Brne kino.
0 0
reagovat
Tak předpokládám, že ve 2D verzi ty tytulky někde budou ;)... Ale u 3Dčka velice pochybuju... Sázel by sem na to, že Slováč, popř. Village Anděl, bude mít jak 3D dab kopii, tak 2D title...
Jinak samozřejmě, že u digitálu sou možné několik zvukových stop a samostatná stopa titulků, ale pochybuju, že distributor bude chtít utrácet za licenci na digitální kopii... Většina kinařů beztak sáhnou po dabingu, protože ten je v masovém měřítku mnohem lukrativnější pro davy, žeý pochybné titulky násilně nacpané do sterea ;)...
Nic však nemění na tom, že pražský IMAX mě sklamal, nebo spíš distributor, jak uvedl imf... Je to smutné, moc smutní...
415512
Tak předpokládám, že ve 2D verzi ty tytulky někde budou ;)... Ale u 3Dčka velice pochybuju... Sázel by sem na to, že Slováč, popř. Village Anděl, bude mít jak 3D dab kopii, tak 2D title... Jinak samozřejmě, že u digitálu sou možné několik zvukových stop a samostatná stopa titulků, ale pochybuju, že distributor bude chtít utrácet za licenci na digitální kopii... Většina kinařů beztak sáhnou po dabingu, protože ten je v masovém měřítku mnohem lukrativnější pro davy, žeý pochybné titulky násilně nacpané do sterea ;)... Nic však nemění na tom, že pražský IMAX mě sklamal, nebo spíš distributor, jak uvedl imf... Je to smutné, moc smutní...
0 0
reagovat

fandango

Kecáááš :o Fakt? Jak to víš?
415511
Kecáááš *:o* Fakt? Jak to víš?
fandango
0 0
reagovat
V Bratislavskom Poluse budu titulky...
415510
V Bratislavskom Poluse budu titulky...
0 0
reagovat

Kostěj

Avatar se bude promítat digitálně, takže by šlo vpodstatě o poslání anglické zvukové stopy (která podle mě stejně někde v Čechách bude).
415509
Avatar se bude promítat digitálně, takže by šlo vpodstatě o poslání anglické zvukové stopy (která podle mě stejně někde v Čechách bude).
Kostěj
0 0
reagovat

KARLOS

Ok, I'm out...
415508
Ok, I'm out...
KARLOS
0 0
reagovat
Kostej: statisice ;)
415507
Kostej: statisice ;)
0 0
reagovat
Dosť som nadával, že tu na Avatara nemáme IMAX, ale aspoň už majú v Poluse natiahnutý megaveľký plagát okolo schodiska :D cool.
415506
Dosť som nadával, že tu na Avatara nemáme IMAX, ale aspoň už majú v Poluse natiahnutý megaveľký plagát okolo schodiska *:D* cool.
0 0
reagovat
Ha, to by mě zrovna zajímalo, kolik taková věc (myslím ta kopie a věci okolo ní) tak řádově stojí.
415505
Ha, to by mě zrovna zajímalo, kolik taková věc (myslím ta kopie a věci okolo ní) tak řádově stojí.
0 0
reagovat
Tak my "avatarís" si pronajmeme IMAX sál, koupíme od zahraničního distributora kopii v originállním znění a všichni budem hepy. Až na toho, kdo to zacvakne ;)
415504
Tak my "avatarís" si pronajmeme IMAX sál, koupíme od zahraničního distributora kopii v originállním znění a všichni budem hepy. Až na toho, kdo to zacvakne *;)*
0 0
reagovat
imf: U toho Star Treku si "trekís" prostě pronajali celej sál,ale jak to bylo s tou kopii to nevim,jestli si ji museli někde sehnat sami,či jestli jim jí nějak dohodlo marketingové odělení,to fakt nevim......
415503
imf: U toho Star Treku si "trekís" prostě pronajali celej sál,ale jak to bylo s tou kopii to nevim,jestli si ji museli někde sehnat sami,či jestli jim jí nějak dohodlo marketingové odělení,to fakt nevim......
0 0
reagovat
Computer-generated imagery... počítačem generované obrazy
415502
Computer-generated imagery... počítačem generované obrazy
0 0
reagovat

CGI

chtěl bych se jenom zeptat co přesně teda znamená to CGI??
když se mluví o Avatarovi tak se mluví jenom o CGI..to má být jako nějaká technologie podle které se dělají fillmy...?;)
415501
chtěl bych se jenom zeptat co přesně teda znamená to CGI?? když se mluví o Avatarovi tak se mluví jenom o CGI..to má být jako nějaká technologie podle které se dělají fillmy...?*;)*
CGI
0 0
reagovat
Mluvim o Avatarovi v digi3D. Jabko saly s 3d strida...
415500
Mluvim o Avatarovi v digi3D. Jabko saly s 3d strida...
0 0
reagovat

karlos

Cože, Avatar ve Zlíně? Nemluvíš náhodou o Wild Things?
415499
Cože, Avatar ve Zlíně? Nemluvíš náhodou o Wild Things?
karlos
0 0
reagovat
Musite si hlavne uvedomit, ze IMAX i CC jsou v tomhle odkazany na distributora filmu a ten zas na producenty. Takze plakat na spravnem hrobe. Neni nahoda, ze Potterove a Zemeckisovy animaky jdou do IMAXu VZDY a IMAX verze jinych filmu nikoliv. Nevim ted presne, jak to bylo s tou fan IMAX projekci Star Treku, ale tam si evidentne musel nekdo dupnout, ne? Kdyby nekdo vedel podrobnosti, at napise. :)
415498
Musite si hlavne uvedomit, ze IMAX i CC jsou v tomhle odkazany na distributora filmu a ten zas na producenty. Takze plakat na spravnem hrobe. Neni nahoda, ze Potterove a Zemeckisovy animaky jdou do IMAXu VZDY a IMAX verze jinych filmu nikoliv. Nevim ted presne, jak to bylo s tou fan IMAX projekci Star Treku, ale tam si evidentne musel nekdo dupnout, ne? Kdyby nekdo vedel podrobnosti, at napise. :)
0 0
reagovat
Podle mě jenom kinaři a distributoři zaspali a nedohlídnou za horizont jednoho, dvou měsíců. V listopadu-prosinci určitě budou dělat narychlo šachy. Zatím se nebojím.
415497
Podle mě jenom kinaři a distributoři zaspali a nedohlídnou za horizont jednoho, dvou měsíců. V listopadu-prosinci určitě budou dělat narychlo šachy. Zatím se nebojím.
0 0
reagovat
Tak oficialni to neni, psali mi to na maila,jestlize to ale rika Barbosa jakozto zamestnanec cc, myslim, ze muzeme uz naplno zoufat... Jako ja se tedjen modlim, aby to ve Zlinskem jabku hrali ve velkym sale co nejdyl...
415496
Tak oficialni to neni, psali mi to na maila,jestlize to ale rika Barbosa jakozto zamestnanec cc, myslim, ze muzeme uz naplno zoufat... Jako ja se tedjen modlim, aby to ve Zlinskem jabku hrali ve velkym sale co nejdyl...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se