Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 2221 - 2240 Napsat příspěvek
Bo X Be: Tady to ale není ani tak díky omezenosti českých diváků jako spíš, že cílovkou Avataru jsou a vždycky budou děti. Tohle není jeden z těch případů, kdy z letních PG-13 popcornů chcou dělat nejíp tak G. Navíc Avatar nemá nějakou historii, nějakou fanouškovskou základnu plus sci-fi a 3D filmům se ve zbytku světa moc nedaří, takže pustit Avatara ve 3D s titulkami (na které jsou navíc dost rozporuplné ohlasy) by bylo smrtící. Bohužel. :-
416107
Bo X Be: Tady to ale není ani tak díky omezenosti českých diváků jako spíš, že cílovkou Avataru jsou a vždycky budou děti. Tohle není jeden z těch případů, kdy z letních PG-13 popcornů chcou dělat nejíp tak G. Navíc Avatar nemá nějakou historii, nějakou fanouškovskou základnu plus sci-fi a 3D filmům se ve zbytku světa moc nedaří, takže pustit Avatara ve 3D s titulkami (na které jsou navíc dost rozporuplné ohlasy) by bylo smrtící. Bohužel. *:-*
0 0
reagovat

Chlupis

Arabský dialekt by možno v tomto prípade bola tá lepšia možnosť lebo ; keby som tomu nerozumel, bolo by mi to jedno, ale keďže dabingu rozumiem, o to viac sa budem v niektorých pasážach chytať za hlavu :D ( ale možno ten výsledný dabing bude naozaj lepší, naozaj dúfam ).
Pri Worthingtonovi mi dabing absolútne nesedí, jeho Avatar je na tom o trošičku lepšie a takisto dabing Michelle Rodriguez na mňa z CZ traileru pôsobí ako nejaký veľmi zlý žart. Hlas Neytiri je fajn, no stále mi neevokuje tú divošku, ktorú som videl v 15. minútovke.
Celé to takto pôsobí skôr ako taká predvianočná Disneyovka a to omnoho skôr ako " nové Hviezdne Vojny " ( ospravedlňujem sa, ak sa to prirovnanie niekoho dotklo, nič iné mi v tento daný moment nenapadá ).

Spomínam si ešte pomerne čerstvo, ako so mnou v kine cukalo už pri TF2 a výsledný dojem bol vďaka dabingu horší, než keď som si o niečo neskôr pozrel verziu s titulkami ( škoda že to bol dojem prvotný ).
Takže sa naozaj neviem rozhodnúť, na ktorú verziu skôr ísť, dojem z augustovej " pätnásť minútovky " ma láka na 3D s dabingom, ktorý ma zase, pri spomienke na TF2, ťahá do sálu s titulkami.

A možno je to celé spôsobené iba štúdiom anglického jazyka a mojim zvykom pozerať filmy v pôvodnom znenií bez tituliek. Tak či onak, dabing je pre mňa naozaj veľmi nemylím prekvapením a ani keby bol dabing vymakaný, nezbavím sa nedôvery voči dabovaným verziám. Ešteže ten Súboj Titanov dabovaný nebude ( klop, klop )
8)
416106
Arabský dialekt by možno v tomto prípade bola tá lepšia možnosť lebo ; keby som tomu nerozumel, bolo by mi to jedno, ale keďže dabingu rozumiem, o to viac sa budem v niektorých pasážach chytať za hlavu *:D* ( ale možno ten výsledný dabing bude naozaj lepší, naozaj dúfam ). Pri Worthingtonovi mi dabing absolútne nesedí, jeho Avatar je na tom o trošičku lepšie a takisto dabing Michelle Rodriguez na mňa z CZ traileru pôsobí ako nejaký veľmi zlý žart. Hlas Neytiri je fajn, no stále mi neevokuje tú divošku, ktorú som videl v 15. minútovke. Celé to takto pôsobí skôr ako taká predvianočná Disneyovka a to omnoho skôr ako " nové Hviezdne Vojny " ( ospravedlňujem sa, ak sa to prirovnanie niekoho dotklo, nič iné mi v tento daný moment nenapadá ). Spomínam si ešte pomerne čerstvo, ako so mnou v kine cukalo už pri TF2 a výsledný dojem bol vďaka dabingu horší, než keď som si o niečo neskôr pozrel verziu s titulkami ( škoda že to bol dojem prvotný ). Takže sa naozaj neviem rozhodnúť, na ktorú verziu skôr ísť, dojem z augustovej " pätnásť minútovky " ma láka na 3D s dabingom, ktorý ma zase, pri spomienke na TF2, ťahá do sálu s titulkami. A možno je to celé spôsobené iba štúdiom anglického jazyka a mojim zvykom pozerať filmy v pôvodnom znenií bez tituliek. Tak či onak, dabing je pre mňa naozaj veľmi nemylím prekvapením a ani keby bol dabing vymakaný, nezbavím sa nedôvery voči dabovaným verziám. Ešteže ten Súboj Titanov dabovaný nebude ( klop, klop ) *8)*
Chlupis
0 0
reagovat

Dabing

Možná to bylo tim mexickým jídlem co mám v sobě, ale po dabovaným traileru se mi udělalo nevolno - a to hodně:o:(
416105
Možná to bylo tim mexickým jídlem co mám v sobě, ale po dabovaným traileru se mi udělalo nevolno - a to hodně*:o**:(*
Dabing
0 0
reagovat
No dabing u traileru na Transformerů 2 byl horší, tohle jde přežít. Každopádně potom co jsem viděl poslední Douth park tak už se u Avatara musim smát...Worthington je překonanej, Cartmen rulez:+:+:+
416104
No dabing u traileru na Transformerů 2 byl horší, tohle jde přežít. Každopádně potom co jsem viděl poslední Douth park tak už se u Avatara musim smát...Worthington je překonanej, Cartmen rulez*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
totální dojeb :- :( Jsem debil, že jsem si to vůbec s tím dabingem pouštěl. Bad me. Jestli tohle má být důvod proč definitivně zanevřu na 3D, tak pekelná škoda, protože vyblité hlasy, které neumí dát důraz a procítění, tam kde má být mi zničily v kině už Star Wars a Transformery. Díky omezenosti českých diváků namáhat očička písmenkama je plnohodnotný zážitek zase v hajzlu...:- A omlouvám se za expresivní výrazy, měkčeji to vyjádřit neumím...:(:-
416103
totální dojeb *:-* *:(* Jsem debil, že jsem si to vůbec s tím dabingem pouštěl. Bad me. Jestli tohle má být důvod proč definitivně zanevřu na 3D, tak pekelná škoda, protože vyblité hlasy, které neumí dát důraz a procítění, tam kde má být mi zničily v kině už Star Wars a Transformery. Díky omezenosti českých diváků namáhat očička písmenkama je plnohodnotný zážitek zase v hajzlu...*:-* A omlouvám se za expresivní výrazy, měkčeji to vyjádřit neumím...*:(**:-*
0 0
reagovat
msyogota: Tak vzhledem k tomu, že je to film dělaný předně kvůli 3D požitku, volím jako prví třetí rozměr, i kdyby to mělo být celé v jednom z arabských dialektů.
416102
msyogota: Tak vzhledem k tomu, že je to film dělaný předně kvůli 3D požitku, volím jako prví třetí rozměr, i kdyby to mělo být celé v jednom z arabských dialektů.
0 0
reagovat

nechapu

proc kdyz to vedi jak to bude nahrany ty hlasy, tak proc nas mystifikujou tim napisem 3D s titulky, na palace cinemas? chjo...sem se fakt tesil...ted leda spolihat na prahu ze tam bude 3d orig...fakt nevim jesi je lepsi nejdriv 3d cz a nebo 2d en...
416101
proc kdyz to vedi jak to bude nahrany ty hlasy, tak proc nas mystifikujou tim napisem 3D s titulky, na palace cinemas? chjo...sem se fakt tesil...ted leda spolihat na prahu ze tam bude 3d orig...fakt nevim jesi je lepsi nejdriv 3d cz a nebo 2d en...
nechapu
0 0
reagovat
Snad len trailer je tak naprd nadabovany...nic v zlom ale je to hruza
416100
Snad len trailer je tak naprd nadabovany...nic v zlom ale je to hruza
0 0
reagovat
Kubaz: U Beowulfa se ty titulky četly naprosto v pohodě.
416099
Kubaz: U Beowulfa se ty titulky četly naprosto v pohodě.
0 0
reagovat

Muf

Za ten dabing by si niekto zaslúžil facku :D
416098
Za ten dabing by si niekto zaslúžil facku *:D*
Muf
0 0
reagovat

Muf

Provaz: check
Trám u stropu: check
Vratká židle: check
Smyčka na konci provazu: check
Dopis na rozloučenou: check
:(
416097
Provaz: check Trám u stropu: check Vratká židle: check Smyčka na konci provazu: check Dopis na rozloučenou: check *:(*
Muf
0 0
reagovat
416096
http://trailery.bontonfilm.cz/avatar.html *:(* *:-* *:-*
0 0
reagovat
To Kubaz: Tohle sem slyšel i před tranformers II a stejně byl ten dabing příšernej... titulky ve 3d se čtou ůplně v pohodě prostě na to chou natahat co nejvíc malých fakanů kteří se u toho stejně budou nudit protože je to moc dlouhý a není tam šavlozubá veverka... :(
416094
To Kubaz: Tohle sem slyšel i před tranformers II a stejně byl ten dabing příšernej... titulky ve 3d se čtou ůplně v pohodě prostě na to chou natahat co nejvíc malých fakanů kteří se u toho stejně budou nudit protože je to moc dlouhý a není tam šavlozubá veverka... *:(*
0 0
reagovat
Není nad to, když vznikne film, kterej má bejt revolucí ve 3D, a my na něj kvůli "báječnýmu dabingu" budem chodit ve 2D. :D:o
416086
Není nad to, když vznikne film, kterej má bejt revolucí ve 3D, a my na něj kvůli "báječnýmu dabingu" budem chodit ve 2D. *:D**:o*
0 0
reagovat
Vsak budu dve verzie ci nie?
416085
Vsak budu dve verzie ci nie?
0 0
reagovat

dabing

To máme za to, že sme sa na to taaak moc tešili všetci :D
416084
To máme za to, že sme sa na to taaak moc tešili všetci *:D*
dabing
0 0
reagovat
Lidi klídek. Tyhle trailery se vždycky dělají strašně narychlo, nejčastěji ze dne na den. Výslednej překlad i hlasy budou stoprocentně jiný. I když hodně z vás dabing evidentně nemusí, tak si uvědomte, že dabing do kin se dělá za ohromný peníze, kde se dělá casting na každou postavu a na každý štěk. Všechno se to kontroluje Amíkama a mixuje taky tam. Co se týče zvukový stránky o nic nepřijdete (kromě Aj) a nedovedu si představit jak blbě by se četly titulky ve 3D. Pokud by se vám to i přesto nelíbilo tak holt budete muset na 2D.;)
416083
Lidi klídek. Tyhle trailery se vždycky dělají strašně narychlo, nejčastěji ze dne na den. Výslednej překlad i hlasy budou stoprocentně jiný. I když hodně z vás dabing evidentně nemusí, tak si uvědomte, že dabing do kin se dělá za ohromný peníze, kde se dělá casting na každou postavu a na každý štěk. Všechno se to kontroluje Amíkama a mixuje taky tam. Co se týče zvukový stránky o nic nepřijdete (kromě Aj) a nedovedu si představit jak blbě by se četly titulky ve 3D. Pokud by se vám to i přesto nelíbilo tak holt budete muset na 2D.*;)*
0 0
reagovat
Do háje...to bych teda radši zašel na originál ve 2-D ale to bude na hovno..sakra..chci 3-D ale ten dabing..hrůza :-D viděl sem před 2012 a katastrofa :-D :(
416082
Do háje...to bych teda radši zašel na originál ve 2-D ale to bude na hovno..sakra..chci 3-D ale ten dabing..hrůza :-D viděl sem před 2012 a katastrofa :-D *:(*
0 0
reagovat
Českej dabing bude u tohodle filmu zlo. Už vidím, jak to budou prezentovat jako 3D pohádku pro malý děti...
416081
Českej dabing bude u tohodle filmu zlo. Už vidím, jak to budou prezentovat jako 3D pohádku pro malý děti...
0 0
reagovat
Kdo byl v PalaceCinemas a slysel dabovanou ukazku na Avatára? (zvracející smajlík... :o:o:(:(:-:-)
Myslel jsem ze umru. Fakt jsem se az stydel a citil trapne. Ubohe!

AvatÁr... F U C K ! ! !
416080
Kdo byl v PalaceCinemas a slysel dabovanou ukazku na Avatára? (zvracející smajlík... *:o**:o**:(**:(**:-**:-*) Myslel jsem ze umru. Fakt jsem se az stydel a citil trapne. Ubohe! AvatÁr... F U C K ! ! !
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se