Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 2261 - 2280 Napsat příspěvek

Karbous

aha aha...a ve 3D bude aspoň možnost originálu?
416057
aha aha...a ve 3D bude aspoň možnost originálu?
Karbous
0 0
reagovat

ScorM

Jenže přímo z Palace mi napsali:

"film Avatar ve 3D bude promítán s dabingem, kopie ve 2D budou promítány s
dabingem i titulky"
416056
Jenže přímo z Palace mi napsali: "film Avatar ve 3D bude promítán s dabingem, kopie ve 2D budou promítány s dabingem i titulky"
ScorM
0 0
reagovat

pavelondra2005

Na stránkách palace cinemas v sekci připravujeme stojí "Avatar 3D [digitální s titulky]". Tak snad ne:)
415540
Na stránkách palace cinemas v sekci připravujeme stojí "Avatar 3D [digitální s titulky]". Tak snad ne:)
pavelondra2005
0 0
reagovat
Takze ten film bude prece jen dabovany? bude ten dabovanej trailer i na netu? tu hruzu bych chtel taky slyset.
415539
Takze ten film bude prece jen dabovany? bude ten dabovanej trailer i na netu? tu hruzu bych chtel taky slyset.
0 0
reagovat

DABING

Nže právě jsem se vrátil z půlnoční premiéry 2012, o filmu samotném se rozhovořím v náležité diskuzi ;) Nicméně měl jsem tu čest vidět dabovaný trailer na Avatar. Nebudu se tu rozepisovat o tom jak hluboce dabing nesnášíme a jak traileru a filmu škodí. Ale to že Avatar dabují jako [bAvatáááár[/b] mi trhalo uši i mozek na kousky. U sledování tohoto traileru jsem měl povit že koukám na upoutávku nové Disneyovky, ne díky grafice, u tý stále slintam ;)
416055
Nže právě jsem se vrátil z půlnoční premiéry 2012, o filmu samotném se rozhovořím v náležité diskuzi *;)* Nicméně měl jsem tu čest vidět dabovaný trailer na Avatar. Nebudu se tu rozepisovat o tom jak hluboce dabing nesnášíme a jak traileru a filmu škodí. Ale to že Avatar dabují jako [bAvatáááár[/b] mi trhalo uši i mozek na kousky. U sledování tohoto traileru jsem měl povit že koukám na upoutávku nové Disneyovky, ne díky grafice, u tý stále slintam *;)*
DABING
0 0
reagovat
Možná že už to tady někdo napsal, ale kdyby ne, tak Avatar trvá 166 minut.
416020
Možná že už to tady někdo napsal, ale kdyby ne, tak Avatar trvá 166 minut.
0 0
reagovat
Tretí spot dokazuje, ako to má Cameron geniálne vymyslené s oslovovaním širokého publika. Už zlomil Aliens-fanov, teda ide natvrdo po deckách. :+
416009
Tretí spot dokazuje, ako to má Cameron geniálne vymyslené s oslovovaním širokého publika. Už zlomil Aliens-fanov, teda ide natvrdo po deckách. *:+*
0 0
reagovat
Jako, že ho půjčil Cameronovi?:D
415995
Jako, že ho půjčil Cameronovi?*:D*
0 0
reagovat

...

Přesně tohle triko na sobě měl Andy Serkis na premiéře Návratu Krále:D
415994
Přesně tohle triko na sobě měl Andy Serkis na premiéře Návratu Krále:D
...
0 0
reagovat
WGTN = Wellington předpokládám
415993
WGTN = Wellington předpokládám
0 0
reagovat
ehm....niako si to neviem prelozit
415992
ehm....niako si to neviem prelozit
0 0
reagovat
vcelku povedeny obrazok:) james ma skvele tricko.:D:D videt ze to to natacanie uzivali ako sa len dalo..
link
415990
vcelku povedeny obrazok*:)* james ma skvele tricko.*:D**:D* videt ze to to natacanie uzivali ako sa len dalo.. http://www.latimes.com/media/photo/2009-01/44345386.jpg
0 0
reagovat
Tenhle filmek rozhodne stoji za to videt v kinech at, budou listky jakkoliv drahe, je to unikum ve sve dobe. Otazka je, zda listky do bijacku nebudou brzy vyprodane.
415988
Tenhle filmek rozhodne stoji za to videt v kinech at, budou listky jakkoliv drahe, je to unikum ve sve dobe. Otazka je, zda listky do bijacku nebudou brzy vyprodane.
0 0
reagovat
K tomu TV spotu....je tam dost zaujimava hudba ze uz z filmu?
415986
K tomu TV spotu....je tam dost zaujimava hudba ze uz z filmu?
0 0
reagovat
nejsi sám a dokonce to tu psal už někdo pod tebou i do diskuze;)
415984
nejsi sám a dokonce to tu psal už někdo pod tebou i do diskuze*;)*
0 0
reagovat
Jsem sám, nebo ten "dětský" spot má audio trochu mimo. Mně je to celkem fuk, já jenom jestli mám hledat chybu u sebe ;)
415982
Jsem sám, nebo ten "dětský" spot má audio trochu mimo. Mně je to celkem fuk, já jenom jestli mám hledat chybu u sebe *;)*
0 0
reagovat
Nehledě na to, že ta rekl. kampaň začíná docela trhat koule... Kolik 90s tv spotů na film jste zatím viděli a kolik nich jich bylo na Avatara? 200s trailer, 130s teaser... Jako začínám věřit tomu, že ta kampaň se přehoupne přez ty dvě stovky ;)...
415980
Nehledě na to, že ta rekl. kampaň začíná docela trhat koule... Kolik 90s tv spotů na film jste zatím viděli a kolik nich jich bylo na Avatara? 200s trailer, 130s teaser... Jako začínám věřit tomu, že ta kampaň se přehoupne přez ty dvě stovky ;)...
0 0
reagovat
a vo výsledku náš pravdepodobne čaká mix všetkých žánrov:)..You Have a Strong Hearth:D;)
415981
a vo výsledku náš pravdepodobne čaká mix všetkých žánrov*:)*..You Have a Strong Hearth*:D**;)*
0 0
reagovat
myslím, že je to evidetné - Cameron sa snaží roznym pojatím TV spotov ,militar vs. romantic vs. disney, zabrnkať na strunu kazdemu publiku tohoto typu...je to logické a sakra premyslené;-)
415979
myslím, že je to evidetné - Cameron sa snaží roznym pojatím TV spotov ,militar vs. romantic vs. disney, zabrnkať na strunu kazdemu publiku tohoto typu...je to logické a sakra premyslené;-)
0 0
reagovat
Chtěl jsem napsat něco podobného, ale ke konci jsem se culil od ucha k uchu, takže mi to asi tak hrozný nepřipadalo :D Je vtipný jak se jim podařilo vytvořit ten dojem zábavného a příjemného filmu. Jestli to netrhne BO rekord tak sním svoji botu :))

p.s. Ještě se to tu nediskutovalo, ale myslíte, že by avatar mohl dostat rating PG? Upřímně asi tam moc krve nebude (a u tohohle typu filmů mi to vůbec nechybí) a taková epizoda II dostala taky PG a přitom byla akční až až.
415976
Chtěl jsem napsat něco podobného, ale ke konci jsem se culil od ucha k uchu, takže mi to asi tak hrozný nepřipadalo *:D* Je vtipný jak se jim podařilo vytvořit ten dojem zábavného a příjemného filmu. Jestli to netrhne BO rekord tak sním svoji botu *:))* p.s. Ještě se to tu nediskutovalo, ale myslíte, že by avatar mohl dostat rating PG? Upřímně asi tam moc krve nebude (a u tohohle typu filmů mi to vůbec nechybí) a taková epizoda II dostala taky PG a přitom byla akční až až.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se