Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 2641 - 2660 Napsat příspěvek

Cival

Ja myslim, ze nemyslel, jen predpokladal, ze ti herci budou celej film CGI ;) A ja vlastne do teaseru take... ;)
414907
Ja myslim, ze nemyslel, jen predpokladal, ze ti herci budou celej film CGI *;)* A ja vlastne do teaseru take... *;)*
Cival
0 0
reagovat

Jarrin

leaduju matchmove/tracking na Avatarovi v jedny nejmenovany londynsky VFX firme :) a Worthington na vozejku jedouci po rampe dolu je nas zaber a on je 100% live-action :D v tom filmu zadny CG lidi nejsou az na hromady digi-doublu v pozadi
414906
leaduju matchmove/tracking na Avatarovi v jedny nejmenovany londynsky VFX firme :) a Worthington na vozejku jedouci po rampe dolu je nas zaber a on je 100% live-action :D v tom filmu zadny CG lidi nejsou az na hromady digi-doublu v pozadi
Jarrin
0 0
reagovat

2Cival

nemyslel si to jen Ravenhorn ;-)
414905
nemyslel si to jen Ravenhorn ;-)
2Cival
0 0
reagovat
možná je to tím, že někteří z nás nevědí, co to přesně cgi je :D ty lidi so udělaný jako glum ne?
414904
možná je to tím, že někteří z nás nevědí, co to přesně cgi je *:D* ty lidi so udělaný jako glum ne?
0 0
reagovat
Troufám si říct, že příroda a prostředí je fotorealistický, ale postavy působí plasticky, i když detaily mají výborné...
414903
Troufám si říct, že příroda a prostředí je fotorealistický, ale postavy působí plasticky, i když detaily mají výborné...
0 0
reagovat

revelation

wtf?
414902
wtf?
revelation
0 0
reagovat
Ravenhorne, tys myslel, ze ty lidi jsou CGI?:D
414901
Ravenhorne, tys myslel, ze ty lidi jsou CGI?*:D*
0 0
reagovat
a lidi nejsou renderovany vubec nebo jen nekdy? protoze treba jak tam Worthington vyjizdi na voziku z toho letadla (0:25), tak mi to pripada jako render, ale pozdeji jsou ty lidi naky moc dokonaly, to jo :).
414894
a lidi nejsou renderovany vubec nebo jen nekdy? protoze treba jak tam Worthington vyjizdi na voziku z toho letadla (0:25), tak mi to pripada jako render, ale pozdeji jsou ty lidi naky moc dokonaly, to jo *:)*.
0 0
reagovat
rtep: Kde delas? At jsme v obraze ti, co nejsme v obraze.. :)
414900
rtep: Kde delas? At jsme v obraze ti, co nejsme v obraze.. *:)*
0 0
reagovat
1080p potřetí. Lidem, který si stěžujou na CGI... Mrkněte na to znova. Až na některý obličeje je to neskutečný. Shushika dí pravdu... Cameron má ještě 4měsíce. A jak jistě všichni víme, Jim je ten největší perfekcionista mezi perfekcionisty. Počkejte zejtra v kině...
414899
1080p potřetí. Lidem, který si stěžujou na CGI... Mrkněte na to znova. Až na některý obličeje je to neskutečný. Shushika dí pravdu... Cameron má ještě 4měsíce. A jak jistě všichni víme, Jim je ten největší perfekcionista mezi perfekcionisty. Počkejte zejtra v kině...
0 0
reagovat

g-stuff

no ten usmev, vypada fakt uchylne...takovej usmej jsem videl snad jen u nejakyho hodne vyfetovanyho cloveka...az z toho jde strach...
414898
no ten usmev, vypada fakt uchylne...takovej usmej jsem videl snad jen u nejakyho hodne vyfetovanyho cloveka...az z toho jde strach...
g-stuff
0 0
reagovat

twscott

jo, me to pripomina Naboo a tak...
414897
jo, me to pripomina Naboo a tak...
twscott
0 0
reagovat
rtep: Nj, Titáni jsou ale celkem rychlovka, když před pár dny skončilo natáčení a do kin jdou už v březnu, ne?
414893
rtep: Nj, Titáni jsou ale celkem rychlovka, když před pár dny skončilo natáčení a do kin jdou už v březnu, ne?
0 0
reagovat
Az do okamziku kdy se Worthingtonuv Avatar usmeje dokonaly..priroda a ti dinosauri super, Naavi ve vetsine zaberu taky.Problem ale je v prestylizovanejch ocich (hlavne te zenske Naavi) a par zbytecne prebarvenejch casti.No snad se to trochu jeste doladi.
414896
Az do okamziku kdy se Worthingtonuv Avatar usmeje dokonaly..priroda a ti dinosauri super, Naavi ve vetsine zaberu taky.Problem ale je v prestylizovanejch ocich (hlavne te zenske Naavi) a par zbytecne prebarvenejch casti.No snad se to trochu jeste doladi.
0 0
reagovat

The Joker

Wild Things uz je hotovy, ted se zbytek firmy mori hlavne s CoT a PoP

v popisku tady je ze Avatar bude plne pocitacove renderovany film.... ja asi uz v breznu psal nekumu z MZ ze by se to melo opravit ze to je blbost :D
414895
Wild Things uz je hotovy, ted se zbytek firmy mori hlavne s CoT a PoP v popisku tady je ze Avatar bude plne pocitacove renderovany film.... ja asi uz v breznu psal nekumu z MZ ze by se to melo opravit ze to je blbost :D
The Joker
0 0
reagovat
George Lucas bude mít radost. Některý záběry velice připomínají krajinu a přistání Jediů v SW1:TPM a to je film starej deset let. Třeba budou modráskové taky krkat a srandovně komolit angličtinu jako Gungani. Ale vypadá to nádherně, to zas jo. Akorát mi to přijde, jako když se na grafice zapnou všechny možný i nemožný filtry a vyhlazování. Je to přesně ten sterilní, "renderovaný" look, který tolik lidí vyčítalo SW.
414892
George Lucas bude mít radost. Některý záběry velice připomínají krajinu a přistání Jediů v SW1:TPM a to je film starej deset let. Třeba budou modráskové taky krkat a srandovně komolit angličtinu jako Gungani. Ale vypadá to nádherně, to zas jo. Akorát mi to přijde, jako když se na grafice zapnou všechny možný i nemožný filtry a vyhlazování. Je to přesně ten sterilní, "renderovaný" look, který tolik lidí vyčítalo SW.
0 0
reagovat
s těma 3* jsem to krutě podstřelil, atmosféru to fakt má a čumím na to furt... jenom jsem byl zklamaný těmi modrásky.. když oni ty obličeje mají fakt jak od Disneyho :o(

nicméně krajina je teda udělaná perfektně... zvlášt v tom záběru na 0:28
414891
s těma 3* jsem to krutě podstřelil, atmosféru to fakt má a čumím na to furt... jenom jsem byl zklamaný těmi modrásky.. když oni ty obličeje mají fakt jak od Disneyho :o( nicméně krajina je teda udělaná perfektně... zvlášt v tom záběru na 0:28
0 0
reagovat
Ravenhorn: Draku, Draku... :D
414890
Ravenhorn: Draku, Draku... *:D*
0 0
reagovat
Tak proč se všude psalo, že to bude full CGI?
414887
Tak proč se všude psalo, že to bude full CGI?
0 0
reagovat
Jinak já jsem spokojený, těším se an zítřek :+
414889
Jinak já jsem spokojený, těším se an zítřek *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se