Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 2621 - 2640 Napsat příspěvek

Cival

U mě ne, já myslel že to bude Final Fantasy nové generace.
414927
U mě ne, já myslel že to bude Final Fantasy nové generace.
Cival
0 0
reagovat
Mozna to tady nesikovne zformulovano (i kdyz v popisku nic takovyho nevidim, jen ze tam bude motion capturing a komplet 3), ale ze lidi budou "zivy" bylo vzdycky jasny.
414926
Mozna to tady nesikovne zformulovano (i kdyz v popisku nic takovyho nevidim, jen ze tam bude motion capturing a komplet 3), ale ze lidi budou "zivy" bylo vzdycky jasny.
0 0
reagovat
Ravenhorn: Ale hned ta první fotka z loňského prosince ukazuje část kulis... ;)
414925
Ravenhorn: Ale hned ta první fotka z loňského prosince ukazuje část kulis... ;)
0 0
reagovat

The_joker

Na to jsem někoukal a hlavně skoro žádné fotky nikde nebyly. Já jsem ten Avatar tolik nesledoval jen tu na Moviezone.
414924
Na to jsem někoukal a hlavně skoro žádné fotky nikde nebyly. Já jsem ten Avatar tolik nesledoval jen tu na Moviezone.
The_joker
0 0
reagovat

Ravenhorn

přesně taky jsem žil v domnění že půjde o komplet cgi.
414923
přesně taky jsem žil v domnění že půjde o komplet cgi.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Ravenhorn: Tak možná byl překlep jen tady, ale na žádném jinačím zahraničním webu se to nepsalo... Ono ssi stačí přečíst ofiko list k Avataru nebo se podívat na nějaou fotku z placu, kde jsou nějaké reálné kulisy či pár rekvizit...
414922
Ravenhorn: Tak možná byl překlep jen tady, ale na žádném jinačím zahraničním webu se to nepsalo... Ono ssi stačí přečíst ofiko list k Avataru nebo se podívat na nějaou fotku z placu, kde jsou nějaké reálné kulisy či pár rekvizit...
0 0
reagovat

The Joker

A co myslíš, že psal rtep

"v popisku tady je ze Avatar bude plne pocitacove renderovany film.... ja asi uz v breznu psal nekumu z MZ ze by se to melo opravit ze to je blbost :D

+ taky co se tu v dřívějších dobách kecalo.
414921
A co myslíš, že psal rtep "v popisku tady je ze Avatar bude plne pocitacove renderovany film.... ja asi uz v breznu psal nekumu z MZ ze by se to melo opravit ze to je blbost :D + taky co se tu v dřívějších dobách kecalo.
The Joker
0 0
reagovat
Ravenhorn: Snad nikde se ale nepsalo, že to bude komplet CGI!!! :o:o
414920
Ravenhorn: Snad nikde se ale nepsalo, že to bude komplet CGI!!! *:o**:o*
0 0
reagovat
No v té Flash verzi jsem si to myslel, po několik shlédnutí HD verze je to už vidět, že to je live, ale já jsem hlavně bral to, že se všude psalo, jak to bude celé CGI. Skutek utek.
414919
No v té Flash verzi jsem si to myslel, po několik shlédnutí HD verze je to už vidět, že to je live, ale já jsem hlavně bral to, že se všude psalo, jak to bude celé CGI. Skutek utek.
0 0
reagovat
Rychlost stahování z applu mám nyní na 30KB/s, jindy mi to jde 4MB, sranda
414918
Rychlost stahování z applu mám nyní na 30KB/s, jindy mi to jde 4MB, sranda
0 0
reagovat
btw ted mi prestala fungovat Maya, asi se ji trailer nelibi a nechce na tom filmu dal delat :D
414917
btw ted mi prestala fungovat Maya, asi se ji trailer nelibi a nechce na tom filmu dal delat :D
0 0
reagovat
IMDb o Avataru v zajímavostech tvrdí "The movie is 40% live action and 60% photo-realistic CGI."
414916
IMDb o Avataru v zajímavostech tvrdí "The movie is 40% live action and 60% photo-realistic CGI."
0 0
reagovat
Tesim se na ty prulety prirodou v 3D. :+
414915
Tesim se na ty prulety prirodou v 3D. *:+*
0 0
reagovat
Kombinace živých herců a CGI zbytku ale bude vždycky působit rušivě (právě z tohoto důvodu se rozhodlo, že FF bude komplet animovanej, i když to mělo být původně live-action se spoustou efektů) a ani Avatar není výjimkou. Eště že to není tak špatný jako v King Kongovi ?)
414914
Kombinace živých herců a CGI zbytku ale bude vždycky působit rušivě (právě z tohoto důvodu se rozhodlo, že FF bude komplet animovanej, i když to mělo být původně live-action se spoustou efektů) a ani Avatar není výjimkou. Eště že to není tak špatný jako v King Kongovi *?)*
0 0
reagovat

rtep

Diky za info, prave, jak sjizdi na tom voziku, tak jsem si take chvili myslel, ze to je render ;)
414913
Diky za info, prave, jak sjizdi na tom voziku, tak jsem si take chvili myslel, ze to je render *;)*
rtep
0 0
reagovat

cival

nejspis no. takze lidi jsou proste lidi 8).
414912
nejspis no. takze lidi jsou proste lidi *8)*.
cival
0 0
reagovat
je to divný...
414911
je to divný...
0 0
reagovat
BTW: Ta romantika me tam sere uz ted.Modra Pocahontas...
414910
BTW: Ta romantika me tam sere uz ted.Modra Pocahontas...
0 0
reagovat
revelation: Protoze je v CG kulisach
414909
revelation: Protoze je v CG kulisach
0 0
reagovat

G-Stuff

no ja to nejak nechapu, tady nekdo pise, ze lidi jsou proste ciste herci, ale v tech 0:25 mi worthington vazne prijde jak animovanej.
414908
no ja to nejak nechapu, tady nekdo pise, ze lidi jsou proste ciste herci, ale v tech 0:25 mi worthington vazne prijde jak animovanej.
G-Stuff
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se