Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 2861 - 2880 Napsat příspěvek
TedGeorge: si ma ranil :(
deiwi: nooo jestli to vazne vydrzis, tak klobouk dolu. Pripravujes se o zazitek stoleti :D
414675
TedGeorge: si ma ranil :( deiwi: nooo jestli to vazne vydrzis, tak klobouk dolu. Pripravujes se o zazitek stoleti *:D*
0 0
reagovat
jednoznačně jaw-dropping efekty :+ :D
414680
jednoznačně jaw-dropping efekty *:+* *:D*
0 0
reagovat
tak to je fakt pecka :+:+:+
414679
tak to je fakt pecka *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
A já to vydržim a nepodívám se :)
414678
A já to vydržim a nepodívám se :)
0 0
reagovat
Hůř? Naopak, nemluvě o obsahové stránce, ktará sama předčí lec který A film, forma je uchvatná, jako bych tam byl, zvláště sekvence v 01:00min. je neuvěřitelná, kdy radost a zoufalství hrdinů trhá srdce, jde více o tanec, kdy sám pohyb o sobě strhává diváka do netušených výšin. V závěru jsem byl ovšem nelítostnou pěstí režiséra sražen k zemi, který bez okolků poodhaluje brutální lidskou zrůdnost hnijícím v koutě každé duše. Ano díky tomuto traileru začínám pochybovat o mé existenci... Nechci být člověk raději budu mnohem méně!
414677
Hůř? Naopak, nemluvě o obsahové stránce, ktará sama předčí lec který A film, forma je uchvatná, jako bych tam byl, zvláště sekvence v 01:00min. je neuvěřitelná, kdy radost a zoufalství hrdinů trhá srdce, jde více o tanec, kdy sám pohyb o sobě strhává diváka do netušených výšin. V závěru jsem byl ovšem nelítostnou pěstí režiséra sražen k zemi, který bez okolků poodhaluje brutální lidskou zrůdnost hnijícím v koutě každé duše. Ano díky tomuto traileru začínám pochybovat o mé existenci... Nechci být člověk raději budu mnohem méně!
0 0
reagovat
Byl jsem Avatr skeptik, ale prozřel jsem. Jasných 6z5. Cameron rulez. Ptám se, kde je třetí trailer na Startrek? Může se jít klouzat...
414676
Byl jsem Avatr skeptik, ale prozřel jsem. Jasných 6z5. Cameron rulez. Ptám se, kde je třetí trailer na Startrek? Může se jít klouzat...
0 0
reagovat

Hild

Vypadá to hůř než jsi čekala, a právě tohle zaslepilo tvoje uvažování a proto si stále myslíš, že ten trailer je ňáký fejk. Na tohle budeš koukat v prosinci v kině při 150+ stopáži, takže je načase se s tím začít smiřovat ?)
414674
Vypadá to hůř než jsi čekala, a právě tohle zaslepilo tvoje uvažování a proto si stále myslíš, že ten trailer je ňáký fejk. Na tohle budeš koukat v prosinci v kině při 150+ stopáži, takže je načase se s tím začít smiřovat *?)*
Hild
0 0
reagovat
Nevíte jak se jmenuje ta muzika?TO si musím stáhnout :D jinak je to nářez :D škoda,že to není oficiální..
414673
Nevíte jak se jmenuje ta muzika?TO si musím stáhnout :D jinak je to nářez :D škoda,že to není oficiální..
0 0
reagovat
No ani mi nemluvte, já jsem jen přečetla nadpis "Leaked Avatar trailer" a nic dalšího co tam bylo napsané mně nezajímalo, tak se na to dívám, skoro ani nedýchám a pak tam na mně vybafne toto, jsem nevěděla, jestli brečet nebo se smát:D
414672
No ani mi nemluvte, já jsem jen přečetla nadpis "Leaked Avatar trailer" a nic dalšího co tam bylo napsané mně nezajímalo, tak se na to dívám, skoro ani nedýchám a pak tam na mně vybafne toto, jsem nevěděla, jestli brečet nebo se smát*:D*
0 0
reagovat
Tech 500 milionu je tam videt.
414671
Tech 500 milionu je tam videt.
0 0
reagovat
To je prostě jasná revoluce, nic takovýho jsme totiž v kinech opravdu eště neviděli...
414670
To je prostě jasná revoluce, nic takovýho jsme totiž v kinech opravdu eště neviděli...
0 0
reagovat
Barbosa: Spíš dala;)

Hild: zatím mně avatar moc nebral, ale po tomhle je to jasnej film roku:D:+
414669
Barbosa: Spíš dala*;)* Hild: zatím mně avatar moc nebral, ale po tomhle je to jasnej film roku*:D**:+*
0 0
reagovat

Hild

No ty krávo, to CGI je vážně tak dobrý jak se povídá. Emoce z každého záběru přetýkají, ukázali aj kousek z té ultimátní Mother of battles, prostě nádhera :+
414668
No ty krávo, to CGI je vážně tak dobrý jak se povídá. Emoce z každého záběru přetýkají, ukázali aj kousek z té ultimátní Mother of battles, prostě nádhera *:+*
Hild
0 0
reagovat

Hild

No ty voe,tys mi dal:D:D:D..............
414667
No ty voe,tys mi dal*:D**:D**:D*..............
Hild
0 0
reagovat
link hmm, tohle mi málem způsobilo infarkt, bylo to před chvíli dané do novinek na imdb a já si ani nečetla ten text tam a ani mně nenapadlo se podívat u toho videa na youtube na datum:D No ale nakonec jsem se i zasmála:D
414666
http://www.youtube.com/watch?v=iYBRFJ9RArc hmm, tohle mi málem způsobilo infarkt, bylo to před chvíli dané do novinek na imdb a já si ani nečetla ten text tam a ani mně nenapadlo se podívat u toho videa na youtube na datum*:D* No ale nakonec jsem se i zasmála*:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

:D :+
414665
*:D* *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

Kejchal

Pokud nejseš Jenna Jameson, tak doufám, že ne :D
414664
Pokud nejseš Jenna Jameson, tak doufám, že ne *:D*
Kejchal
0 0
reagovat
TedGeorge: No ty jsi presne vystihl muj pohled na vec :+. Doufam, ze se na tom Islande potkame :D
414663
TedGeorge: No ty jsi presne vystihl muj pohled na vec *:+*. Doufam, ze se na tom Islande potkame *:D*
0 0
reagovat
A ja už radšej nečakám vôbec nič, aby som na to potom náhodou nenadával.
414662
A ja už radšej nečakám vôbec nič, aby som na to potom náhodou nenadával.
0 0
reagovat

G-Stuff

No já čekám, že to bude něco jako Titanic a vůbec mi to nevadí, páč ten se mi líbil :+
414659
No já čekám, že to bude něco jako Titanic a vůbec mi to nevadí, páč ten se mi líbil *:+*
G-Stuff
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se