Kina příští zimu čeká Dunesday... možnáDisketa1Jsem cílovka Duny (protože Timothée, sorry Chrisi) a na závěr trilogie se moc těším. Bude to velká událost a věřím, že to bude i velký komerční hit stejně jako před čtyřmi lety první část, která vydělala obrovský balík za poměrně těžkých a mimořádných podmínek (a sami Warneři svým přístupem "hodíme to zároveň na HBO Max" Duně moc nepomohli)
Poslední marvelovka, kterou jsem viděl, byl třetí Spider-Man s Tomem Hollandem (ano, právě proto) a tím to u mě skončilo). Nemám k současnému Marvelu prakticky žádný vztah, nic mi neříká.
Proto si nemyslím, že efekt Dunesday mohl fungovat. Cílovky obou sérií jsou skutečně jiné, nejsou si vůbec podobné. Duna (i ta Lynchova adaptace z 80. let) měla vždycky vyšší ambice než jenom bavit masu diváků a divaček. Možná bude mít Doomsday vyšší tržby, ale kvalitatvní klasikou se nakonec stane Duna, jejíž první dvě části se klasikami staly již při prvním uvedení.
Diskuze k filmu Star Wars: Síla se probouzí
příspěvky 3181 - 3200
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 12
- 13
- .
- 157
- 158
- 159
- 160
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
98Odyssea: Trailer 94Avatar: Oheň a popel: Recenze 32Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 20Avengers: Doomsday: Teaser 18Cameron chystá nového Terminátora. Bez Arnolda 14MovieZone vám přeje veselé Vánoce 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 12Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství 8České vánoční hity údajně čeká pokračování 8První reakce: nová Anakonda je úlet, ale fanoušky si najde

Na hlavu je skôr to, ako sa vyjadroval k Terminator Genisys
A potom sme videli výsledný film
A za mňa nech si točí už len Avatari 4-5-6...18