Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Liga spravedlnosti Zacka Snydera

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
Warnery by mali spustiť zbierku na natočenie JUSTICE LEAGUE 2. A ak by sa vyzbieralo 200 mega, tak nech sa natočí a budú všetci spokojní.
794420
Warnery by mali spustiť zbierku na natočenie JUSTICE LEAGUE 2. A ak by sa vyzbieralo 200 mega, tak nech sa natočí a budú všetci spokojní.
4 -2
reagovat
robte si z neho strandu, ale ja strašne chcem nech má pravdu:D:D:D
794418
robte si z neho strandu, ale ja strašne chcem nech má pravdu*:D**:D**:D*
3 -3
reagují: Robur
reagovat
Přílep se vteřinovým lepidlem na chodník před studio Warner Bros, dokud nebude JL 2.
To teď frčí, hlavně v Brně.
794370
Přílep se vteřinovým lepidlem na chodník před studio Warner Bros, dokud nebude JL 2. To teď frčí, hlavně v Brně.
7 0
reagovat
#savethewhales
794035
#savethewhales
794034
10 0
reagovat
Tak je jasné, že Black Adam vyhraje, protože BLM...
789558
Tak je jasné, že Black Adam vyhraje, protože BLM...
3 -3
reagovat
reaguje na: kyller
Bodaj by nie, keď dôvodom prečo zobral úlohu Black Adama bolo, že chce hrať postavu ktorá dokáže nakopať prdel Supermanovi (povedal to doslova), ich stret by som chcel vidieť osobne a bodaj by to vyšlo so začlenením do Snyderverse.
789555
Bodaj by nie, keď dôvodom prečo zobral úlohu Black Adama bolo, že chce hrať postavu ktorá dokáže nakopať prdel Supermanovi (povedal to doslova), ich stret by som chcel vidieť osobne a bodaj by to vyšlo so začlenením do Snyderverse.
789540
1 -1
reagovat
Trošku prilejem oleja do ohňa :D The Rock údajne chce, aby bol jeho Black Adam súčasťou Snyderverse, resp. tak to pôvodne naplánoval a robí všetko pre to, aby Snyderverse mohol pokračovať.
789540
Trošku prilejem oleja do ohňa *:D* The Rock údajne chce, aby bol jeho Black Adam súčasťou Snyderverse, resp. tak to pôvodne naplánoval a robí všetko pre to, aby Snyderverse mohol pokračovať.
3 -2
reagují: Attikus
reagovat
Tak jo, my ti teda zkusíme věřit, a napiš sem až bude potvrzené že se právě začíná natáčet.
A do té doby už na mz o snyderverse nepiš vůbec nic.
789533
Tak jo, my ti teda zkusíme věřit, a napiš sem až bude potvrzené že se právě začíná natáčet. A do té doby už na mz o snyderverse nepiš vůbec nic.
789511
4 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
hello, i´m nobody:D
789513
hello, i´m nobody*:D*
789512
3 -1
reagovat
Nobody cares...
789512
Nobody cares...
789511
8 -1
reagují: pepo
reagovat
Tvl:D Až bude někdo za 10 let zase psát tematicky článek, tak tam Batman spolu třeba s Mad Maxem určitě bude na nejvyšších příčkách:D
783335
Tvl*:D* Až bude někdo za 10 let zase psát tematicky [url=https://www.moviezone.cz/clanek/32824-top-11-nejpekelnejsi-hollywoodska-nataceni/3#3]článek[/url], tak tam Batman spolu třeba s Mad Maxem určitě bude na nejvyšších příčkách*:D*
5 0
reagovat
Jojo, na zprávě odněkud z 4chanu, že Pattinson měl sex s Kravitz na Batmobilu, musel je přerušit rozčilený Reeves a ona je teď těhotná, určitě něco bude. link :D
783328
Jojo, na zprávě odněkud z 4chanu, že Pattinson měl sex s Kravitz na Batmobilu, musel je přerušit rozčilený Reeves a ona je teď těhotná, určitě něco bude. [url=https://www.small-screen.co.uk/wp-content/uploads/2021/02/the-batman-rumours-1050x641.jpg]link[/url] *:D*
783326
7 0
reagovat
Akože radosť a očakávanie na ZSJL s tebou celkom zdielam aj ked som opatrrný. Ale tie keci o The Batman sú smiešne :D Zdroj? The Sun? :D Vieš na ako placi boli problémy? Na Coppolovej Apocalypse :D:D To boli problémy!
783324
Akože radosť a očakávanie na ZSJL s tebou celkom zdielam aj ked som opatrrný. Ale tie keci o The Batman sú smiešne *:D* Zdroj? The Sun? *:D* Vieš na ako placi boli problémy? Na Coppolovej Apocalypse *:D**:D* To boli problémy!
783322
5 0
reagovat
783231
https://www.youtube.com/watch?v=-HY0rTfHwdo
783229
2 -1
reagovat
Poustel sis Toma a Jerryho?
783230
Poustel sis Toma a Jerryho?
783229
8 -1
reagovat
reaguje na: Randal K.
Vzhledem k Jokerově absenci v původním snímku si nemyslím, že bude mít ve Snyder's cutu, nějakou velkou úlohu. Takže mi přijde vtipné, že se objevuje na většině nových propagačních fotkách. Takový pokřivený typ reklamy, který ve mě nevzbuzuje moc důvěry. 
Řekl bych že ten film bude neskutečně ambiciozní. Bohužel si dokážu velmi živě představit, že takový mix právě uměleckých ambicí, akce, technicko-vizuálních atrakcí a dramatického i toporného herectví, vytvoří na ploše čtyř hodin spíš nestravitelný guláš, než dobře vybalancovaný zážitek.
781585
Vzhledem k Jokerově absenci v původním snímku si nemyslím, že bude mít ve Snyder's cutu, nějakou velkou úlohu. Takže mi přijde vtipné, že se objevuje na většině nových propagačních fotkách. Takový pokřivený typ reklamy, který ve mě nevzbuzuje moc důvěry.  Řekl bych že ten film bude neskutečně ambiciozní. Bohužel si dokážu velmi živě představit, že takový mix právě uměleckých ambicí, akce, technicko-vizuálních atrakcí a dramatického i toporného herectví, vytvoří na ploše čtyř hodin spíš nestravitelný guláš, než dobře vybalancovaný zážitek.
780087
2 0
reagovat
Musím povedať, že Leto ako Joker vyzerá dosť dobre. Po Reynoldsovi ako Deadpoolovi jediný herec co zjavne dostane šancu na úplne inú interpretáciu tej istej postavy a tiež preto, lebo tá prvá stála za úplné hovno. 

Minimálne mám rešpekt, že má gule to vyskúšať,lebo ďalší fail a potom ako to dal Phoenix - to už by bola slušná hanba. 

Ja mu tentokrát aj verím a držím palce a aj preto lebo to riadi Snyder. Vytknúť sa mu dá X vecí, ale na casting má nos - vid. Momoa, Cavill, Affleck a Gal Gadot. 
780087
Musím povedať, že Leto ako Joker vyzerá dosť dobre. Po Reynoldsovi ako Deadpoolovi jediný herec co zjavne dostane šancu na úplne inú interpretáciu tej istej postavy a tiež preto, lebo tá prvá stála za úplné hovno.  Minimálne mám rešpekt, že má gule to vyskúšať,lebo ďalší fail a potom ako to dal Phoenix - to už by bola slušná hanba.  Ja mu tentokrát aj verím a držím palce a aj preto lebo to riadi Snyder. Vytknúť sa mu dá X vecí, ale na casting má nos - vid. Momoa, Cavill, Affleck a Gal Gadot. 
2 -2
reagují: SirCrix
reagovat

WarnerMedia - synopse

In ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE, determined to ensure Superman’s (Henry Cavill) ultimate sacrifice was not in vain, Bruce Wayne (Ben Affleck) aligns forces with Diana Prince (Gal Gadot) with plans to recruit a team of metahumans to protect the world from an approaching threat of catastrophic proportions. The task proves more difficult than Bruce imagined, as each of the recruits must face the demons of their own pasts to transcend that which has held them back, allowing them to come together, finally forming an unprecedented league of heroes. Now united, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) and The Flash (Ezra Miller) may be too late to save the planet from Steppenwolf, DeSaad and Darkseid and their dreadful intentions.
778969
In ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE, determined to ensure Superman’s (Henry Cavill) ultimate sacrifice was not in vain, Bruce Wayne (Ben Affleck) aligns forces with Diana Prince (Gal Gadot) with plans to recruit a team of metahumans to protect the world from an approaching threat of catastrophic proportions. [b]The task proves more difficult than Bruce imagined[/b], as each of the[b] recruits must face the demons of their own pasts[/b] to transcend that which has held them back, allowing them to come together, finally forming an unprecedented league of heroes. Now united, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) and The Flash (Ezra Miller) [b]may be too late to save the planet from Steppenwolf[/b], [b]DeSaad[/b] and [b]Darkseid[/b] and their dreadful intentions.
WarnerMedia - synopse
2 -2
reagovat
reaguje na: verbst
A co tohle? Jádro je Junkieho.
778957
A co [url=https://soundcloud.com/geraldocortes/hope-never-dies-justice-league-black-suit-edition-trailer-2-music]tohle[/url]? Jádro je Junkieho.
778956
1 -2
reagovat
reaguje na: David92
Tak to není úplně těžký, žejo :D
Se vší úctou k Mistrovi, už je taky za zenitem a jde to poznat.
778956
Tak to není úplně těžký, žejo *:D* Se vší úctou k Mistrovi, už je taky za zenitem a jde to poznat.
765162
3 0
reagují: kfk
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se