Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
Začaly se objevovat podezřele koherentní zprávy o mezi/po-titulkovkách. Nedávno proběhly krátké přetáčky a konec filmu může být mírně odlišný. Nicméně stále platí, že M. O. D. O. K. umírá, poté co změní loajalitu ke Kangovi a pomůže hrdinům. Kang buďto uniká nebo je poslán hlouběji do QR/zabit.

MCS - Rada Kangů diskutuje okolnosti poražení (?) Kanga Dobyvatele. Vede ji Immortus, dále jsou přítomni třeba Rama-Tut a Scarlet Centurion. I když to byli oni, kdo původně uvěznil variantu v QR, jsou jeho zabitím/útěkem znepokojeni. Zavážou se, že zničí ty, kteří si zahrávají s multiversem a jejich plánem, a svolávají další Kangy (je tam např. i Skrull Kang).

PCS - Na jevišti vidíme Victora Timelyho (s klasickým knírem) při představení. Podle okolí jde o 30. nebo 40. léta minulého století. V hledišti mezi lidmi pak zahlédneme zmateného Mobia a zděšeného Lokiho.
856992
Začaly se objevovat podezřele koherentní zprávy o mezi/po-titulkovkách. Nedávno proběhly krátké přetáčky a konec filmu může být mírně odlišný. Nicméně stále platí, že [spoiler]M. O. D. O. K. umírá, poté co změní loajalitu ke Kangovi a pomůže hrdinům. Kang buďto uniká nebo je poslán hlouběji do QR/zabit.[/spoiler] MCS - [spoiler]Rada Kangů diskutuje okolnosti poražení (?) Kanga Dobyvatele. Vede ji Immortus, dále jsou přítomni třeba Rama-Tut a Scarlet Centurion. I když to byli oni, kdo původně uvěznil variantu v QR, jsou jeho zabitím/útěkem znepokojeni. Zavážou se, že zničí ty, kteří si zahrávají s multiversem a jejich plánem, a svolávají další Kangy (je tam např. i Skrull Kang).[/spoiler] PCS - [spoiler]Na jevišti vidíme Victora Timelyho (s klasickým knírem) při představení. Podle okolí jde o 30. nebo 40. léta minulého století. V hledišti mezi lidmi pak zahlédneme zmateného Mobia a zděšeného Lokiho.[/spoiler]
0 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Marvel to stahuje odevšad (jenže internet…), tedy je to legitimní. Mno… už po x-té docela zklamání u dalšího MCU projektu. :-
855761
Marvel to stahuje odevšad (jenže internet…), tedy je to legitimní. Mno… už po x-té docela zklamání u dalšího MCU projektu. *:-*
855541
0 -1
reagovat
Kompletní (!) transkript všech dialogů z filmu. Přeloženo do angličtiny (zřejmě) z čínských titulků. Některé sekvence nejsou ve správném pořadí, ale dává to poměrně dobrý obrázek o ději. Tedy až na chybějící vizuální stránku. :D
855541
[url=https://docs.google.com/document/d/1h9ydYNJaRRvy5ox6Ak00mFQcWcF4IWI4sWxxJCAQvpU/edit]Kompletní (!) transkript všech dialogů z filmu.[/url] Přeloženo do angličtiny (zřejmě) z čínských titulků. Některé sekvence nejsou ve správném pořadí, ale dává to poměrně dobrý obrázek o ději. Tedy až na chybějící vizuální stránku. *:D*
0 0
reagují: MKMZ
reagovat
Vypadá to, že film bude respektovat komiksový lore v relativně nečekaných aspektech. Promo fotka ukazuje Jentorru, v komiksech jednu z Micronautů, kteří žijí v Microversu (Marvel nemá na název práva, proto používá Quantum Realm).
855069
Vypadá to, že film bude respektovat komiksový lore v relativně nečekaných aspektech. [url=https://i.redd.it/la8zq9giyrca1.jpg]Promo fotka ukazuje Jentorru[/url], v komiksech jednu z Micronautů, kteří žijí v Microversu (Marvel nemá na název práva, proto používá Quantum Realm).
0 -1
reagovat
854438
[url=https://i.redd.it/ftefd27hbwba1.jpg]MacGuffin filmu[/url].
0 -1
reagovat

Funko Pops

Vzhled některých postav ve filmu.
847717
[url=https://external-preview.redd.it/plhq_Chv7pwI7rcpNxCHDljMtN-_3WW_fRoXsAhC0xU.jpg?auto=webp&s=b604705d9f214e02f8c553ea9f000c59a437d757]Vzhled[/url] některých postav ve filmu.
Funko Pops
0 -1
reagovat
Teď, když oficiálně vyšel první trailer, můžeme směle potvrdit několik věcí k ději:

  • Když Janet v QR potká Kanga, zrovna utíká před xenomorfy.
  • Ve filmu je montáž, kde v knize Scott popisuje svůj dosavadní život.
  • Mluví o Rocketovi a Hulkovi.
  • V současnosti se ale už jen soustředí na to, být táta.
  • Velká část filmu je o tom, jak k sobě s Cassie hledají cestu.
  • Když je celá Ant-Fam vtažena do QR, jsou rozděleni na 2 skupiny - Scott a Cassie; Hope, Janet a Hank.
  • Scott uklidňuje Cassie, že v QR je to jako kempovat.
  • V QR vidíme různé civilizace.
  • Hank a Janet surfují na obřích létajících rejnocích.
  • V QR je bar, kde je barman brouk.
  • Bill Murray hraje Krylara; aristokrata, který měl s Janet poměr, když byla uvězněná v QR.
  • Některé budovy v QR jsou živé.
  • M. O. D. O. K. je doslova popsán jako "Mechanized Organism Designed Only for Killing." Hraje ho Corey Stoll.
  • Dočkáme se Kangova příběhového pozadí.
  • V minulosti byl lapený v QR společně s Janet. Má loď, s jejíž pomocí může cestovat multiversem. S Janet pracoval na její opravě. Nabídl jí za to ztracený čas, který mohla trávit s Hope.
  • Janet přišla na to, že je zlý skrze neurální spojení, které má s lodí. Konfrontovala ho a poškodila loď a oba je uvěznila ještě hlouběji v QR. Od té doby si Kang nechá říkat Dobyvatel. Chce pomstu na Janet.
  • Kang tvrdí Scottovi, že Avengers už mnohokrát porazil
  • Ptá se Scotta, jestli je ten Avenger s kladivem. On vtipkuje, že s Thorem si ho pletou v jednom kuse.
  • Tváří se, že chce Scottovi pomoci dostat se z QR a že by měli spolupracovat.
  • Ten mu přirozeně nevěří a ptá se, proč. Na to Kang odvětí, že on jediný může multiverse zachránit před největší hrozbou... sebou samým.
  • Scott se dostane do Quantum Nexu, kde se setká s několika svými variantami.
  • Jedna varianta je prodavač zmrzliny, který netuší, o co tu jde.
  • Scott se svými variantami spolupracují proti M. O. D. O. K. ovi.
  • Vidíme emocionální scénu Scotta s Cassie, kdy lituje spousty věcí v životě... kromě ní.
  • Running joke, kdy všichni říkají M. O. D. O. K ovi Darren.
  • Janet říká Kangovi Nathan.
  • Kang vysvětluje Janet, že díky ní měl spoustu času plánovat pomstu, když byl uvězněný v QR. Chlubí se, že první svět, který zničí, až se dostane pryč, bude ten její.
  • Vyjeví, že nashromáždil obrovskou armádu, se kterou hodlá dobývat všechny vesmíry.
  • Scott dostane nový - černý oblek.
  • Hope má na svém "lightsabeří" křídla.
  • Závěrečná bitva je megalomanská (podobná té v Aquamanovi).
  • Stature bojeje proti M. O. D. O. K. ovi. přesvědčí ho, aby zradil Kanga.
  • Giant-Man a Stature běží proti sobě se obejmout. Scott vtipkuje na Cassiein účet, že to je jako obejmout Godzillu.
  • Kang se sám postaví Scottovi, Cassie a Hope.
  • Na pomoc přilétá Hank s armádou obrněných mravenců. Pomůže jim také M. O. D. O. K.
  • Kang smrtelně raní M. O. D. O. K. a. Celá Ant-Fam je s ním, když umírá. Říká, že Cassie měla pravdu a že aspoň umřel jako Avenger.
  • Kang bitvu přežije a zastaví Scotta, zrovna když chtějí z QR odejít domů. Ostatní to zvládnou. Kang Scotta málem zabije, ale zachrání ho Hope, která se pro něj vrací. Téměř se jim podaří Kanga opět uvěznit v QR, ale nakonec ten uniká a oni tam zůstávají.
  • Hank slibuje Janet a Cassie, že je dostanou zpět. Scott a Hope v QR alespoň ví, že jsou ostatní v bezpečí, ale také ví, že je Kang volný.
  • Film končí scénou, kdy Cassie na něco přijde a zírá do počítačů. Jen vydechne ohromením.
845074
Teď, když oficiálně vyšel první trailer, můžeme směle potvrdit několik věcí k ději: [list][*][/*][spoiler][*]Když Janet v QR potká Kanga, zrovna utíká před xenomorfy.[/*][*]Ve filmu je montáž, kde v knize Scott popisuje svůj dosavadní život.[/*][*]Mluví o Rocketovi a Hulkovi.[/*][*]V současnosti se ale už jen soustředí na to, být táta.[/*][*]Velká část filmu je o tom, jak k sobě s Cassie hledají cestu.[/*][*]Když je celá Ant-Fam vtažena do QR, jsou rozděleni na 2 skupiny - Scott a Cassie; Hope, Janet a Hank.[/*][*]Scott uklidňuje Cassie, že v QR je to jako kempovat.[/*][*]V QR vidíme různé civilizace.[/*][*]Hank a Janet surfují na obřích létajících rejnocích.[/*][*]V QR je bar, kde je barman brouk.[/*][*]Bill Murray hraje Krylara; aristokrata, který měl s Janet poměr, když byla uvězněná v QR.[/*][*]Některé budovy v QR jsou živé.[/*][*]M. O. D. O. K. je doslova popsán jako "Mechanized Organism Designed Only for Killing." Hraje ho Corey Stoll.[/*][*]Dočkáme se Kangova příběhového pozadí.[/*][*]V minulosti byl lapený v QR společně s Janet. Má loď, s jejíž pomocí může cestovat multiversem. S Janet pracoval na její opravě. Nabídl jí za to ztracený čas, který mohla trávit s Hope.[/*][*]Janet přišla na to, že je zlý skrze neurální spojení, které má s lodí. Konfrontovala ho a poškodila loď a oba je uvěznila ještě hlouběji v QR. Od té doby si Kang nechá říkat Dobyvatel. Chce pomstu na Janet.[/*][*]Kang tvrdí Scottovi, že Avengers už mnohokrát porazil[/*][*]Ptá se Scotta, jestli je ten Avenger s kladivem. On vtipkuje, že s Thorem si ho pletou v jednom kuse.[/*][*]Tváří se, že chce Scottovi pomoci dostat se z QR a že by měli spolupracovat.[/*][*]Ten mu přirozeně nevěří a ptá se, proč. Na to Kang odvětí, že on jediný může multiverse zachránit před největší hrozbou... sebou samým.[/*][*]Scott se dostane do Quantum Nexu, kde se setká s několika svými variantami.[/*][*]Jedna varianta je prodavač zmrzliny, který netuší, o co tu jde.[/*][*]Scott se svými variantami spolupracují proti M. O. D. O. K. ovi.[/*][*]Vidíme emocionální scénu Scotta s Cassie, kdy lituje spousty věcí v životě... kromě ní.[/*][*]Running joke, kdy všichni říkají M. O. D. O. K ovi Darren.[/*][*]Janet říká Kangovi Nathan.[/*][*]Kang vysvětluje Janet, že díky ní měl spoustu času plánovat pomstu, když byl uvězněný v QR. Chlubí se, že první svět, který zničí, až se dostane pryč, bude ten její.[/*][*]Vyjeví, že nashromáždil obrovskou armádu, se kterou hodlá dobývat všechny vesmíry.[/*][*]Scott dostane nový - černý oblek.[/*][*]Hope má na svém "lightsabeří" křídla.[/*][*]Závěrečná bitva je megalomanská (podobná té v Aquamanovi).[/*][*]Stature bojeje proti M. O. D. O. K. ovi. přesvědčí ho, aby zradil Kanga.[/*][*]Giant-Man a Stature běží proti sobě se obejmout. Scott vtipkuje na Cassiein účet, že to je jako obejmout Godzillu.[/*][*]Kang se sám postaví Scottovi, Cassie a Hope.[/*][*]Na pomoc přilétá Hank s armádou obrněných mravenců. Pomůže jim také M. O. D. O. K.[/*][*]Kang smrtelně raní M. O. D. O. K. a. Celá Ant-Fam je s ním, když umírá. Říká, že Cassie měla pravdu a že aspoň umřel jako Avenger.[/*][*]Kang bitvu přežije a zastaví Scotta, zrovna když chtějí z QR odejít domů. Ostatní to zvládnou. Kang Scotta málem zabije, ale zachrání ho Hope, která se pro něj vrací. Téměř se jim podaří Kanga opět uvěznit v QR, ale nakonec ten uniká a oni tam zůstávají.[/*][*]Hank slibuje Janet a Cassie, že je dostanou zpět. Scott a Hope v QR alespoň ví, že jsou ostatní v bezpečí, ale také ví, že je Kang volný.[/*][*]Film končí scénou, kdy Cassie na něco přijde a zírá do počítačů. Jen vydechne ohromením.[/*][/spoiler][*][/*][/list]
2 -3
reagovat
844924
[url=https://i.redd.it/ztclzm111sv91.jpg]Plakát[/url].
0 -1
reagovat
Zatím nejlepší pohled na M. O. D. O. K. a. :D
842815
Zatím nejlepší [url=https://twitter.com/marvel_updat3s/status/1576547728221671427?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1576547728221671427%7Ctwgr%5Ee36a20b5bee6df7d5eb116c13e5b2165225aa95e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fxtr7kk%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dfalse]pohled[/url] na M. O. D. O. K. a. *:D*
1 -1
reagovat
Pohled na M. O. D. O. K. a přímo z D23 upoutávky.
840822
[url=https://i.redd.it/1mjbsxu57pn91.jpg]Pohled[/url] na M. O. D. O. K. a přímo z D23 upoutávky.
1 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
On to nebude až takový záporák, resp. zradí Kanga kvůli vlastním plánům/pomstě a měl by se objevit ve vícero projektech. Každopádně jsem zvědavý, jak ho pojmou, protože tohle s ním v MCU udělat nemůžou. :D
840747
On to nebude až takový záporák, resp. [spoiler]zradí Kanga kvůli vlastním plánům/pomstě[/spoiler] a měl by se objevit ve vícero projektech. Každopádně jsem zvědavý, jak ho pojmou, protože [url=https://www.youtube.com/watch?v=oSEWdhHBlYU]tohle[/url] s ním v MCU udělat nemůžou. *:D*
840745
2 -1
reagovat
reaguje na: MKMZ
Lol. Tohle bude asi nejvtipnější zaporak ever. Snad z toho vytěží maximum co se týče vtipů :D
840745
Lol. Tohle bude asi nejvtipnější zaporak ever. Snad z toho vytěží maximum co se týče vtipů *:D*
840741
2 0
reagují: MKMZ
reagovat
A už ho tu máme. Definitivní podoba M. O. D. O. K. a ve filmu (vypadá to, že je opravdu zlatý... nebo je to jen designová volba potisku).
840741
A už ho tu máme. Definitivní [url=https://pbs.twimg.com/media/FcfajEuXoAAOwaB?format=jpg&name=small]podoba M. O. D. O. K. a[/url] ve filmu (vypadá to, že je opravdu zlatý... nebo je to jen designová volba potisku).
1 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se