Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Mortal Kombat

příspěvky 101 - 100 Napsat příspěvek
Ach jo, teď už to nedostanu z hlavy...:D
777742
Ach jo, teď už to nedostanu z [url=https://www.tipsclear.in/mortal-kombat-fans-are-freaking-out-over-jaxs-resemblance-to-steve-harvey/amp/]hlavy...[/url]*:D*
3 -1
reagovat

WB synopse

Tak ony to od EW nebyly chyby...? Ty změny v lore jsou nepochopitelné. Proč musí být Shang Tsung císař? Raiden starší bůh? A Cole Young potomek Scorpiona:o :(
777688
Tak ony to od EW [url=https://i.redd.it/hsx37w9tvtb61.jpg]nebyly chyby[/url]...? Ty změny v lore jsou nepochopitelné. Proč musí být Shang Tsung císař? Raiden starší bůh? A Cole Young potomek [spoiler]Scorpiona[/spoiler]? *:o* *:(*
WB synopse
2 -1
reagovat

Sub-Zero a Kori Blade

Kraťoučký klip, jak si Bi-Han tvoří svůj ikonický meč z ledu a také (?) Misery Blade Hanza z upoutávky chystaných letošních WB filmů.
777675
Kraťoučký [url=https://twitter.com/i/status/1350526398633533441]klip[/url], jak si Bi-Han tvoří svůj ikonický meč z ledu a také (?) Misery Blade Hanza z upoutávky chystaných letošních WB filmů.
Sub-Zero a Kori Blade
2 -1
reagovat
reaguje na: Failarth
To už tu bylo loni - a nic tak brutálního se do eRka nevejde -, ale pravděpodobně to uvidíme po zpracování webovou minisérií opět o něco realističtěji. Co mě ale v článku zaujalo je, že z něho vyplývá, že onehdá Bi-Han ještě nevládnul kryomancií, i když to může být pouze diletantstvím EW, protože těch chyb je tam povícero. :( Anebo chystají půdu pro Quan Chiho do sequelu? 
777600
To už tu bylo [url=https://www.csfd.cz/film/816942-mortal-kombat-legends-scorpion-s-revenge/prehled/]loni[/url] - a nic tak brutálního se do eRka nevejde -, ale pravděpodobně to uvidíme po zpracování [url=https://www.csfd.cz/film/295262-mortal-kombat-legacy/prehled/]webovou minisérií[/url] opět o něco realističtěji. Co mě ale v článku zaujalo je, že z něho vyplývá, že onehdá Bi-Han ještě nevládnul kryomancií, i když to může být pouze diletantstvím EW, protože těch chyb je tam povícero. *:(* Anebo chystají půdu pro Quan Chiho do sequelu? 
777596
1 -2
reagovat
Vypadá to, že Scorpion si tu tedy dle obsazení Hanza, který se tu objevuje ještě jako člověk, také odbude svůj origin(sem s tím !!) . Tedy další důvod se těšit.
777596
Vypadá to, že Scorpion si tu tedy dle obsazení Hanza, který se tu objevuje ještě jako člověk, také odbude svůj origin(sem s tím !!) . Tedy další důvod se těšit.
2 -1
reagují: MKMZ
reagovat
No už by to chtělo první trailer, když to za tři měsíce vypustí do světa:+ Slibovali ho na leden.
777594
No už by to chtělo první trailer, když to za tři měsíce vypustí do světa*:+* Slibovali ho na leden.
2 -2
reagovat
reaguje na: MKMZ
Někde jsem četl, že Jones by měl být Reiko, ale přišlo mi to jako blbost (i když evidentně nemusí být), že jsem si myslel, že to je chyba. 
777593
Někde jsem četl, že Jones by měl být Reiko, ale přišlo mi to jako blbost (i když evidentně nemusí být), že jsem si myslel, že to je chyba. 
777592
2 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Myslím, že odkazují na tohle. Ale kdoví... mohli by vydat už i trailer, což ale asi v nejbližší době nehrozí, když vyšel tenhle first look. :o
777592
Myslím, že odkazují na [url=https://muc.fandom.com/wiki/Cruel_Hammer]tohle[/url]. Ale kdoví... mohli by vydat už i trailer, což ale asi v nejbližší době nehrozí, když vyšel tenhle first look. *:o*
777591
1 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: MKMZ
Já si teda Reika pamatuju akorát ze staré čtyky MK a tam byl celkem normálně veliký, ne? 

Samozřejmě můžu být úplně mimo. Nejsem znalec. A taky si tak nějak myslím, že Shao Kahna si budou šetřit do sequelů, nebo minimálně bojovou scénu, ve které by byl. 
777591
Já si teda Reika pamatuju akorát ze staré čtyky MK a tam byl celkem normálně veliký, ne?  Samozřejmě můžu být úplně mimo. Nejsem znalec. A taky si tak nějak myslím, že Shao Kahna si budou šetřit do sequelů, nebo minimálně bojovou scénu, ve které by byl. 
777590
3 0
reagují: MKMZ
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To kladivo bude, hádám, Reika. Už ta postava typu hora sedí na Nathana Jonese. :D
777590
To kladivo bude, hádám, Reika. Už ta postava typu hora sedí na Nathana Jonese. *:D*
777587
1 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Failarth
John Carlton nebude... :(. Ale ve filmu by o něm měla být alespoň zmínka a jedna stage ho bude teasovat (možná se i objeví v potitulkové scéně).
777589
John Carlton nebude... *:(*. Ale ve filmu by o něm měla být alespoň zmínka a jedna stage ho bude teasovat (možná se i objeví v potitulkové scéně).
777586
1 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Shao Kahna sice myslím nikdy nikdo oficiálně nepotvrdil, ale před pár měsíci se řešilo, že na place je i Nathan Jones a že ho hraje právě on. Osobně jsem ho spíš tipoval na Gora, ale teď jsem našel tohle a asi to fakt bude Shao Kahn. 
777588
Shao Kahna sice myslím nikdy nikdo oficiálně nepotvrdil, ale před pár měsíci se řešilo, že na place je i Nathan Jones a že ho hraje právě on. Osobně jsem ho spíš tipoval na Gora, ale teď jsem našel [url=https://www.instagram.com/p/B5-S1BrlDde/?hl=cs]tohle[/url] a asi to fakt bude Shao Kahn. 
777587
2 -2
reagovat
Cage mají určité utajeného, spekuluje se, že by to měl být ten neznámý hrdina, ale víc sedí na Kenshiho...
Jinak nejdůležitější otázka... Drží tam Jax kladivo Shao Kahna?
777587
Cage mají určité utajeného, spekuluje se, že by to měl být ten neznámý hrdina, ale víc sedí na Kenshiho... Jinak nejdůležitější otázka... Drží tam Jax kladivo Shao Kahna?
1 -2
reagují: MKMZ, Mr. Hlad
reagovat
Taslim a Sanada zní skvěle, nicméně nevěřím, že nedorazí Johnny Cage byť není oznámen. 
777586
Taslim a Sanada zní skvěle, nicméně nevěřím, že nedorazí Johnny Cage byť není oznámen. 
1 -2
reagují: MKMZ
reagovat
777568
[url=https://imgur.com/9MkneMw]Liu Kang *:-* a Kung Lao *:+*.[/url]
2 -1
reagovat

První fotky.

777556
[url=https://ew.com/movies/mortal-kombat-first-look-lewis-tan-joe-taslim-hiroyuki-sanada/]EW[/url]
První fotky.
3 -1
reagovat

Oficiální synopse.

"A failing boxer uncovers a family secret that leads him to a mystical tournament called Mortal Kombat where he meets a group of warriors who fight to the death in order to save the realms from the evil sorcerer Shang Tsung."

Hm... To vypadá, že obě zvěsti (nová hlavní postava Cole Turner je vyhořelý boxer a zároveň potomek Scorpiona) se potvrzují... Nevím, co si o tom mám myslet. Snad to nepokazí. :o
777068
"A failing boxer uncovers a family secret that leads him to a mystical tournament called Mortal Kombat where he meets a group of warriors who fight to the death in order to save the realms from the evil sorcerer Shang Tsung." Hm... To vypadá, že obě zvěsti ([spoiler]nová hlavní postava Cole Turner je vyhořelý boxer a zároveň potomek Scorpiona[/spoiler]) se potvrzují... Nevím, co si o tom mám myslet. Snad to nepokazí. *:o*
Oficiální synopse.
1 -1
reagovat
Snad bude trailer v neděli během WB panelu na Comic Con XP Worlds v Brazílii.
773244
Snad bude trailer v neděli během WB panelu na Comic Con XP Worlds v Brazílii.
1 -2
reagovat

Herci a které postavy ztvární.

Lewis Tan - "Cole Turner"
Jessica McNamee - Sonya Blade
Josh Lawson - Kano
Tadanobu Asano - Raiden
Ludi Lin - Liu Kang
Max Huang - Kung Lao
Joe Taslim - Sub-Zero (Bi-Han) / Noob Saibot
Hiroyuki Sanada - Scorpion (Hanzo Hasashi)
Sisi Stringer- Mileena
Mehcad Brooks - Jax (Jackson Briggs)
Elissa Cadwell - Nitara
Chin Han - Shang Tsung
Nathan Jones - Reiko
766411
[url=https://imgur.com/6y9NqeY]Lewis Tan[/url] - "[i]Cole Turner[/i]" [url=https://imgur.com/eDXyqb8]Jessica McNamee[/url] - [i][url=https://imgur.com/weoOZ3L]Sonya Blade[/url][/i] [url=https://imgur.com/puGjRBH]Josh Lawson[/url] - [i][url=https://imgur.com/36pdPdg]Kano[/url][/i] [url=https://imgur.com/wht7QXj]Tadanobu Asano[/url] - [i][url=https://imgur.com/m5vkc3b]Raiden[/url][/i] [url=https://imgur.com/64HT20s]Ludi Lin[/url] - [i][url=https://imgur.com/jorW5C3]Liu Kang[/url][/i] [url=https://imgur.com/jCAH49v]Max Huang[/url] - [i][url=https://imgur.com/QhKx8nH]Kung Lao[/url][/i] [url=https://imgur.com/pH6BEH5]Joe Taslim[/url] - [i][url=https://imgur.com/lomP8fJ]Sub-Zero[/url][/i] ([i]Bi-Han[/i]) / [i]Noob Saibot[/i] [url=https://imgur.com/zfw1oRR]Hiroyuki Sanada[/url] - [i][url=https://imgur.com/jKCWiJ3]Scorpion[/url][/i] ([i]Hanzo Hasashi[/i]) [url=https://imgur.com/eKyUZbJ]Sisi Stringer[/url]- [i][url=https://imgur.com/CcuYZn8]Mileena[/url][/i] [url=https://imgur.com/VwgV7YM]Mehcad Brooks[/url] - [i][url=https://imgur.com/CAa7LoF]Jax[/url][/i] ([i]Jackson Briggs[/i]) [url=https://imgur.com/ZgaXWUw]Elissa Cadwell[/url] - [i][url=https://imgur.com/KQAuDDk]Nitara[/url][/i] [url=https://imgur.com/SxbxxQE]Chin Han[/url] - [i][url=https://imgur.com/33jKpmr]Shang Tsung[/url][/i] [url=https://imgur.com/WMhDUjk]Nathan Jones[/url] - [i][url=https://imgur.com/jaf0km0]Reiko[/url][/i]
Herci a které postavy ztvární.
3 -2
reagovat

Dřívější draft scénáře.

Asi nejvíce pro fanoušky. Základní pohled na film, částečně spoilerový, ale nijak výrazně. Některé věci zní dobře, některé naopak dost zvláštně... mno, uvidíme. 8)
764479
Asi nejvíce pro fanoušky. [url=https://www.youtube.com/watch?v=KgDldx-P7Fw]Základní pohled na film[/url], částečně spoilerový, ale nijak výrazně. Některé věci zní dobře, některé naopak dost zvláštně... mno, uvidíme. *8)*
Dřívější draft scénáře.
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se