Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera

příspěvky 261 - 280 Napsat příspěvek

Zajímavý detail na plakátu

Věcička, na které Rey s Kylem fightí JE udělátko, kde Obi-Wan v ANH deaktivoval vlečný paprsek Millenium Falcon. Možná to nemusí nic znamenat, ale odkazuje to tedy na první Hvězdu smrti (i když hádám, že i druhá měla podobné zařízení)?
727616
Věcička, na které Rey s Kylem fightí JE udělátko, [url=https://i.imgur.com/NGu9k5y.jpg]kde Obi-Wan v ANH deaktivoval vlečný paprsek Millenium Falcon[/url]. Možná to nemusí nic znamenat, ale odkazuje to tedy na první Hvězdu smrti (i když hádám, že i druhá měla podobné zařízení)?
Zajímavý detail na plakátu
3 -1
reagovat

D23

Zatím se ven nedostala žádná nahrávka a oficiální release ukázky je v pondělí, takže tady je popis:

- Luke se dívá na dvojitá slunce. Staré záběry Hana a Leii. Střípky ze všech předchozích dílů ságy. 
- Stovky (!) hvězdných destruktorů se vyrovnávají proti černé obloze.
- Jakýsi super-laser udeří do planety. (Sith troopeři mají mít přístup k jakési iteraci Hvězdy smrti nacpané do destruktoru.)
- Finn a Jannah v kokpitu.
- C-3PO s červenýma očima. (Má být v "Rambo stylu" s Chewieho kuší a Reyinou holí a vzpomínkami bojových droidů Obchodní federace.)
- Hrdinové před městem na planetě Pasanaa. (Bojový obřad před závěrečnou bitvou. kde dostane náhrdelník.)
- Rey hází Skywalkerovic světelný meč a prosekává tím stromy, pak si ho Silou přivolává zpět.
- Rey a Kylo bojují na jakémsi srázu. (Viz ofiko plakát - pravděpodobně trosky Hvězdy smrti nebo část Force Flash Fightu.)
- Přilba Darth Vadera.
- Rey v tmavé róbě aktivuje červený oboustranný světelný meč (hodně podobný tomu, jaký používali stráže v chrámu Jediů na Coruscantu).
727609
Zatím se ven nedostala žádná nahrávka a oficiální release ukázky je v pondělí, takže tady je popis: - Luke se dívá na dvojitá slunce. Staré záběry Hana a Leii. Střípky ze všech předchozích dílů ságy.  - Stovky (!) hvězdných destruktorů se vyrovnávají proti černé obloze. - Jakýsi super-laser udeří do planety. (Sith troopeři mají mít přístup k jakési iteraci Hvězdy smrti nacpané do destruktoru.) - Finn a Jannah v kokpitu. - C-3PO s červenýma očima. (Má být v "Rambo stylu" s Chewieho kuší a Reyinou holí a vzpomínkami bojových droidů Obchodní federace.) - Hrdinové před městem na planetě Pasanaa. (Bojový obřad před závěrečnou bitvou. kde dostane náhrdelník.) - Rey hází Skywalkerovic světelný meč a prosekává tím stromy, pak si ho Silou přivolává zpět. - Rey a Kylo bojují na jakémsi srázu. (Viz ofiko plakát - pravděpodobně trosky Hvězdy smrti nebo část Force Flash Fightu.) - Přilba Darth Vadera. - Rey v tmavé róbě aktivuje červený oboustranný světelný meč (hodně podobný [url=https://i1.wp.com/www.gambitmag.com/wp-content/uploads/2016/03/StarWarsRebels-ShroudofDarkness-foldinglightsaber.gif]tomu, jaký používali stráže v chrámu Jediů na Coruscantu[/url]).
D23
3 -1
reagovat

D23 reel

Zejména okolo jedné sekvence záběrů je dosti haló.

- Rey v tmavé róbě aktivuje červený oboustranný světelný meč (hodně podobný tomu, jaký používali stráže v chrámu Jediů na Coruscantu).
727583
Zejména okolo jedné sekvence záběrů je dosti haló. - Rey v tmavé róbě aktivuje červený oboustranný světelný meč (hodně podobný [url=https://i1.wp.com/www.gambitmag.com/wp-content/uploads/2016/03/StarWarsRebels-ShroudofDarkness-foldinglightsaber.gif]tomu, jaký používali stráže v chrámu Jediů na Coruscantu[/url]).
D23 reel
3 -1
reagovat
reaguje na: jonnas
fuj. stále vérím,že film bude pecka
727582
fuj. stále vérím,že film bude pecka
727581
4 -3
reagovat

Oficiální plakát

Hmm... chce se tvářit epicky.

BTS online v pondělí.
727581
[url=https://starwarsblog.starwars.com/wp-content/uploads/2019/08/rise-of-skywalker-poster-d23.jpg]Hmm... chce se tvářit epicky.[/url] BTS online v pondělí.
Oficiální plakát
3 -1
reagují: pepo
reagovat

Teaser na BTS reel na D23

Nojo... Nová doba - dneska už se prezentuje i ukázka na (ne)upoutávku. :D

Každopádně už i tu je pár nových záběrů.
727485
Nojo... Nová doba - dneska už se prezentuje i [url=https://imgur.com/a/JDwflKS]ukázka[/url] na (ne)upoutávku. *:D* Každopádně už i tu je pár nových záběrů.
Teaser na BTS reel na D23
3 -1
reagovat

D23

Máme tu první obrázky z právě začínajícího Disney Expa:

Sith Trooper
FO Jet Trooper
727437
Máme tu první obrázky z právě začínajícího Disney Expa: [url=https://i.redd.it/wcppip4ag4i31.jpg]Sith Trooper[/url] [url=https://i.redd.it/hxvcnsdcc4i31.jpg]FO Jet Trooper[/url]
D23
3 -1
reagovat

LEGO

V poslední době se objevovaly doslova desítky leaků postav z TRoS skrze jejich kostičkované avatary, které jsem záměrně ignoroval, protože jich byl fakt kotel. Nyní ale světlo světa spatřily i první celé sety, které dávají alespoň základní představu o pár scenériích.
727398
V poslední době se objevovaly doslova desítky leaků postav z TRoS skrze jejich kostičkované avatary, které jsem záměrně ignoroval, protože jich byl fakt kotel. Nyní ale světlo světa spatřily i první celé [url=https://imgur.com/a/CXh9Mcu]sety[/url], které dávají alespoň základní představu o pár scenériích.
LEGO
1 -1
reagovat

D23

Podle zákulisních zvěstí se příští týden nemáme dočkat plnohodnotného traileru, ale "pouze" BTS sestřihu. Takže sice budeme ochuzeni o umělecký zážitek, ale na druhou stranu se dají znovu očekávat nějaké šťavnaté záběry, co budou leakovat film, stejně jako tomu bylo minule s TLJ. :D
726757
Podle zákulisních zvěstí se příští týden nemáme dočkat plnohodnotného traileru, ale "pouze" BTS sestřihu. Takže sice budeme ochuzeni o umělecký zážitek, ale na druhou stranu se dají znovu očekávat nějaké šťavnaté záběry, co budou leakovat film, stejně jako tomu bylo minule s TLJ. *:D*
D23
3 -1
reagovat
reaguje na: mecano
Je vtipné, že toto zmiňuješ, protože teď měl RJ rozhovor pro Observer (ke svému právě dokončenému filmu a teprve teď se vůbec může začít uvažovat o preprodukci jeho SW trilogie), kde se dotknul i filmů z předaleké galaxie. Naznačil, že se pojede úplně načisto a odpoutá se od známých postav, čímž v podstatě potvrdil, že se budou odehrávat v úplně jiném čase než zavedená Skywalker sága (hovoří se o propojení s trilogií Bennioffa a Weisse - mimochodem toho projektu se bojím o mnoho více než Johnsonova). Myslíš, že by se jakékoliv studio neozvalo, kdyby si takhle pouštěl pusu na špacír ohledně nereálných filmů?
726704
Je vtipné, že toto zmiňuješ, protože teď měl RJ rozhovor pro [url=https://observer.com/2019/08/star-wars-rian-johnson-trilogy-knives-out-tiff/]Observer[/url] (ke svému právě dokončenému filmu a teprve teď se vůbec může začít uvažovat o preprodukci jeho SW trilogie), kde se dotknul i filmů z předaleké galaxie. Naznačil, že se pojede úplně načisto a odpoutá se od známých postav, čímž v podstatě potvrdil, že se budou odehrávat v úplně jiném čase než zavedená Skywalker sága (hovoří se o propojení s trilogií Bennioffa a Weisse - mimochodem toho projektu se bojím o mnoho více než Johnsonova). Myslíš, že by se jakékoliv studio neozvalo, kdyby si takhle pouštěl pusu na špacír ohledně nereálných filmů?
726695
6 -1
reagovat
reaguje na: jonnas
TYVOLE, ten Starhawk! To zní suprově. Na hry nemám čas, Inferno Squad jsi jdu zjistit na Wookiepedii.


mecano
Ověřitelnej zdroj, pls, nebo toho levnýho navážení do osmičky už nech.
726700
TYVOLE, ten Starhawk! To zní suprově. Na hry nemám čas, Inferno Squad jsi jdu zjistit na Wookiepedii. [b][i]mecano[/i][/b] Ověřitelnej zdroj, pls, nebo toho levnýho navážení do osmičky už nech.
725723
6 -1
reagovat
Jeste pred par dny mluvil Rian Johnson o sve Star Wars trilogii a jak k ni bude pristupovat.  zadny Star Wars film ale nenatoci. Vec se probirala s Bobem od lonskeho unora. Planovana trilogie mela jit do predprodukce minuly rok, ale po soku z TLJ a po fiasku Sola se hodila zpatecka. Prestoze Rian o sve trilogii stale mluvi jako o hotove veci, skutecnost je takova, ze neexistuje zadny scenar, zadny nastrel pribehu, nic. A do premiery E9 ani zadne oznameni od Disneyho neprijde, nicmene rozhodnuti padlo a Rian si uz ke Star Wars necuchne.
726695
Jeste pred par dny mluvil Rian Johnson o sve Star Wars trilogii a jak k ni bude pristupovat.  zadny Star Wars film ale nenatoci. Vec se probirala s Bobem od lonskeho unora. Planovana trilogie mela jit do predprodukce minuly rok, ale po soku z TLJ a po fiasku Sola se hodila zpatecka. Prestoze Rian o sve trilogii stale mluvi jako o hotove veci, skutecnost je takova, ze neexistuje zadny scenar, zadny nastrel pribehu, nic. A do premiery E9 ani zadne oznameni od Disneyho neprijde, nicmene rozhodnuti padlo a Rian si uz ke Star Wars necuchne.
1 -9
reagují: jonnas
reagovat

Nové lodě v TRoS?

 Shodou okolností v návaznosti na předchozí post se objevil nový merch. Konkrétně jde o dva úplně nové vesmírné koráby pro fantasy deskovou/karetní hru Star Wars: Armada.

 První je Onager-class Star Destroyer a jde o destruktor se zabudovanou superzbraní na bázi kyber krystalu. Zajímavostí je, že oficiální popis konstatuje, že se jedná o imperiální loď. Buď je to tedy prekurzor níže zmíněné lodi Prvního řádu nebo jsou v Unknown Regions stále pozůstatky Impéria.

 V druhém případě se pak jedná o dosud nejsilnější loď Odporu - Starhawk-class Battleship - ke které popisek zmiňuje, že byla vyvinuta Novou republikou ze zajatých imperiálních lodí a byla schopna porazit i hvězdný destruktor, což se i stalo v bitvě o Jakku (tam oficiálně Impérium padlo). Zajímavostí je, že tato plavidla byla zmíněna v knižní adaptaci TLJ, kde se Leia modlila, aby na její volání o pomoc z Craitu reagovala Inferno Squad (ano, ti z druhého herního Battlefrontu) právě se Starhawky, která byla v Outer Rim. 

 Samozřejmě zatím není jasné, jestli se některá z lodí opravdu objeví v TRoS. 
725723
 Shodou okolností v návaznosti na předchozí post se objevil nový merch. Konkrétně jde o dva úplně nové vesmírné koráby pro fantasy deskovou/karetní hru Star Wars: Armada.  První je [url=https://images-cdn.fantasyflightgames.com/filer_public/c3/5f/c35f31f5-2840-4fc4-942b-3306c43fa3ef/swm33_ship_art.png]Onager-class Star Destroyer[/url] a jde o destruktor se zabudovanou superzbraní na bázi kyber krystalu. Zajímavostí je, že oficiální popis konstatuje, že se jedná o imperiální loď. Buď je to tedy prekurzor níže zmíněné lodi Prvního řádu nebo jsou v Unknown Regions stále pozůstatky Impéria.  V druhém případě se pak jedná o dosud nejsilnější loď Odporu - [url=https://images-cdn.fantasyflightgames.com/filer_public/44/f4/44f4b8b3-dc2b-4e8d-be45-6fccdadcd07c/swm32_ship_art.png]Starhawk-class Battleship[/url] - ke které popisek zmiňuje, že byla vyvinuta Novou republikou ze zajatých imperiálních lodí a byla schopna porazit i hvězdný destruktor, což se i stalo v bitvě o Jakku (tam oficiálně Impérium padlo). Zajímavostí je, že tato plavidla byla zmíněna v knižní adaptaci TLJ, kde se Leia modlila, aby na její volání o pomoc z Craitu reagovala Inferno Squad (ano, ti z druhého herního Battlefrontu) právě se Starhawky, která byla v Outer Rim.   Samozřejmě zatím není jasné, jestli se některá z lodí opravdu objeví v TRoS. 
Nové lodě v TRoS?
2 -1
reagují: verbst
reagovat
Jo, vím, co máš na mysli, ale tohle by mělo být konceptuálně něco jiného. Spíš se kloním, jak to ve SW velmi často bývá, k recyklaci nepoužitého nápadu z TFA.
725657
Jo, vím, co máš na mysli, ale tohle by mělo být konceptuálně něco jiného. Spíš se kloním, jak to ve SW velmi často bývá, k recyklaci [url=https://www.starwarsnewsnet.com/wp-content/uploads/2019/08/Star-Destroyer-.jpg]nepoužitého nápadu z TFA[/url].
1 -1
reagovat
Hele když už tu řešíte spekulativní informace z dalšího dílu, pište to do spoilerů, ať to nesvítí na hlavní stránce ;)
Já si tyhle semi-potvrzené odhady číst nechci, předpokládám že nejsem jediný, a to ani ty které sám tuším. 
725491
Hele když už tu řešíte spekulativní informace z dalšího dílu, pište to do spoilerů, ať to nesvítí na hlavní stránce *;)* Já si tyhle semi-potvrzené odhady číst nechci, předpokládám že nejsem jediný, a to ani ty které sám tuším. 
4 -1
reagovat
reaguje na: jonnas
Jinak Snoke byl teda loutka Palpatina?
725488
[spoiler]Jinak Snoke byl teda loutka Palpatina?[/spoiler]
725416
0 -2
reagovat
reaguje na: yeniczek
Vsak J J Abrams to potvrdil ze ten film bude nejdelsi ze vsech star wars, tudiz ty 3 hodiny urcite :) 
725487
Vsak J J Abrams to potvrdil ze ten film bude nejdelsi ze vsech star wars, tudiz ty 3 hodiny urcite :) 
725422
0 -1
reagovat
reaguje na: jonnas
Ty jo a mně se to docela dost líbí, ale... Jestli je to pravda, tak s tim měli začít už v osmý epizodě, nebo ten film musí bejt tři hodiny dlouhej...
725422
Ty jo a mně se to docela dost líbí, ale... Jestli je to pravda, tak s tim měli začít už v osmý epizodě, nebo ten film musí bejt tři hodiny dlouhej...
725416
2 -1
reagují: SmiTyy
reagovat
reaguje na: jonnas
Že by link
725420
Že by [url=https://starwars.fandom.com/wiki/Sun_Crusher]https://starwars.fandom.com/wiki/Sun_Crusher[/url] ?
725416
0 -1
reagovat

Detaily o Sith Trooperech a Unknown Regions

- Jsou součástí sithské flotily schované v Unknowns Regions, kam prchly zbytky Impéria po konci Sidiouse, což bylo součástí jeho plánu.
- Ačkoliv oficiálně spadají pod První řád, podléhají Palpatinovi v jeho nové formě. Do UR je poslala jeho další loutka - Snoke.
- Součástí sithské flotily jsou také destruktory se zbraní schopné ničit světy (DS, SK,... znovu neee :D).
- Sithští Stormtroopeři používají červené TIE a mají jetpacky (ve filmu má být scéna vystřelení z TIE a útoku na nich ve vzduchu/vesmíru).
- Kylo získá naváděcí systém k této flotile/Palpatinovy v UR od tajemného "Oracle" (viz dřívější reporty), ke kterému ho dovedou KoR.
725416
[spoiler]- Jsou součástí sithské flotily schované v Unknowns Regions, kam prchly zbytky Impéria po konci Sidiouse, což bylo součástí jeho plánu. - Ačkoliv oficiálně spadají pod První řád, podléhají Palpatinovi v jeho nové formě. Do UR je poslala jeho další loutka - Snoke. - Součástí sithské flotily jsou také destruktory se zbraní schopné ničit světy (DS, SK,... znovu neee *:D*). - Sithští Stormtroopeři používají červené TIE a mají jetpacky (ve filmu má být scéna vystřelení z TIE a útoku na nich ve vzduchu/vesmíru). - Kylo získá naváděcí systém k této flotile/Palpatinovy v UR od tajemného "Oracle" (viz dřívější reporty), ke kterému ho dovedou KoR.[/spoiler]
Detaily o Sith Trooperech a Unknown Regions
4 -1
reagují: SmiTyy, yeniczek, verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se