Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Na špatné straně

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
reaguje na: speedy.mail
Doufal jsem v něco vynalézavějšího např. "Držkou po betoně" :D Přece jen k Zahlerovce by se to hodilo 8) Normální kino distribuce nejspíš taky zůstane jen vlhkým snem, tak snad to aspoň bude dobrý :)
709708
Doufal jsem v něco vynalézavějšího např. "Držkou po betoně" *:D* Přece jen k Zahlerovce by se to hodilo *8)* Normální kino distribuce nejspíš taky zůstane jen vlhkým snem, tak snad to aspoň bude dobrý *:)*
709702
0 0
reagovat

Na špatné straně

Film má český název a poběží na Febiofestu. :+
709702
Film má český název a poběží na Febiofestu. *:+*
Na špatné straně
0 0
reagují: pytlik
reagovat
Trailer link
704147
Trailer https://vimeo.com/307607156
0 0
reagovat
Podle prvních recenzí podobně nekompromisní, brutální a nepříjemné jako předchozí dva Zahlerovy filmy — ačkoliv číselná hodnocení zavdávají příslib dost možná nejslabšího díla z dosavadního autorova triptychu (75 % pozitivních recenzí, rating 6,3/10). 

Negativní recenze vytýkají zejména přepálenou stopáž, až příliš suchý humor postrádající adresný osten a překvapivě ploché, nevěrohodné a prvoplánové dialogy, potažmo celý scénář. Na druhou stranu, závěrečný man-on-a-mission klimax má být přítomen a béčková stylizace a nekorektnost mají být též součástí balení — údajně ne tak obrazného.

Z trochou nadsázky, pomalé tempo a prvoplánová nekorektnost byly třecími plochami hodnocení i předchozích dvou Zahlerových filmů, které jsou v konečném důsledku vším, jen ne příjemnými filmy. Tak snad.

Každopádně těšení.
(Fotogalerie)
696807
Podle prvních [url=https://www.rottentomatoes.com/m/dragged_across_concrete/]recenzí[/url] podobně nekompromisní, brutální a nepříjemné jako předchozí dva Zahlerovy filmy — ačkoliv číselná hodnocení zavdávají příslib dost možná nejslabšího díla z dosavadního autorova triptychu (75 % pozitivních recenzí, rating 6,3/10).  Negativní recenze vytýkají zejména přepálenou stopáž, až příliš suchý humor postrádající adresný osten a překvapivě ploché, nevěrohodné a prvoplánové dialogy, potažmo celý scénář. Na druhou stranu, závěrečný [i]man-on-a-mission[/i] klimax má být přítomen a béčková stylizace a nekorektnost mají být též součástí balení — údajně ne tak obrazného. Z trochou nadsázky, pomalé tempo a prvoplánová nekorektnost byly třecími plochami hodnocení i předchozích dvou Zahlerových filmů, které jsou v konečném důsledku vším, jen ne příjemnými filmy. Tak snad. Každopádně těšení. ([url=https://www.imdb.com/title/tt6491178/mediaviewer/rm2509207808]Fotogalerie[/url])
0 0
reagovat
3.septembra má 
693956
3.septembra má 
0 0
reagovat
director´s statement: I wanted to make a suspenseful crime drama with an ensemble like those found in Prince of the City, Taxi Driver, Dog Day Afternoon, The Sweet Smell of Success.
Mel Gibson is the instinctual, embittered cop Ridgeman; expertly antagonising him is Vince Vaughn. The subtle, charismatic Tory Kittles and the multifaceted Michael Jai White provide their underworld counterparts. Virtuoso performer Jennifer Carpenter weaves another thread in the tapestry. The actors’ faith in my script and direction, and my dependable cinematographer Benji Bakshi helped me navigate this difficult production and create a film that I am thrilled to premiere in Venice.
693954
director´s statement: I wanted to make a suspenseful crime drama with an ensemble like those found in [i]Prince of the City, Taxi Driver, Dog Day Afternoon, The Sweet Smell of Success[/i]. Mel Gibson is the instinctual, embittered cop Ridgeman; expertly antagonising him is Vince Vaughn. The subtle, charismatic Tory Kittles and the multifaceted Michael Jai White provide their underworld counterparts. Virtuoso performer Jennifer Carpenter weaves another thread in the tapestry. The actors’ faith in my script and direction, and my dependable cinematographer Benji Bakshi helped me navigate this difficult production and create a film that I am thrilled to premiere in Venice.
0 0
reagovat
Světová premiéra na festivalu v Benátkách na přelomu srpna a září. Stopáž 159 minut
692061
Světová premiéra na festivalu v Benátkách na přelomu srpna a září. Stopáž 159 minut
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se