Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu The Amazing Spider-Man 2

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek
Dokrmeno...

Paul Giamatti :+ sakra začíná přitahovat mojí zvědavost (jako Rhino samozřejmě).
429542
Dokrmeno... Paul Giamatti *:+* sakra začíná přitahovat mojí zvědavost (jako Rhino samozřejmě).
0 0
reagovat

Rouder

"Peter Parker není jediný Spider-Man, Peter Parker není jediná postava z pavoučí mytologie, která utáhne kolem sebe příběh."

To viem, ale fakt si nemyslím, že filmári v ďalšom reboote použijú Kaina či Milesa Moralesa. Peter Parker je v povedomí verejnosti stotožnený s postavou Spideyho a bolo by od Hollywoodu divné, ak by nevsadili na postavu, ktorú každý pozná.

Pozri sa, mne sa tiež nepáči, že urobili reboot len preto, že museli. Origin mohli kľudne prerozprávať vo forme flashbackov a la Incredible Hulk. Ale stále si myslím, že látku poňali v rámci možností dostatočne odlišne od Raimiho trilógie. Jednotka nič moc, ale dvojke dám aj tak šancu.

Už len kvôli kostýmu, ktorý je úplne dokonalý. :))
429534
"Peter Parker není jediný Spider-Man, Peter Parker není jediná postava z pavoučí mytologie, která utáhne kolem sebe příběh." To viem, ale fakt si nemyslím, že filmári v ďalšom reboote použijú Kaina či Milesa Moralesa. Peter Parker je v povedomí verejnosti stotožnený s postavou Spideyho a bolo by od Hollywoodu divné, ak by nevsadili na postavu, ktorú každý pozná. Pozri sa, mne sa tiež nepáči, že urobili reboot len preto, že museli. Origin mohli kľudne prerozprávať vo forme flashbackov a la Incredible Hulk. Ale stále si myslím, že látku poňali v rámci možností dostatočne odlišne od Raimiho trilógie. Jednotka nič moc, ale dvojke dám aj tak šancu. Už len kvôli kostýmu, ktorý je úplne dokonalý. *:))*
Rouder
0 0
reagovat
Sakra, vždyť do Spider-Man 4 by pasovali i herci. Jak Garfield, tak Stone jsou ze střední školy dávno pryč...

Oni nezačali od znova, aby to mohli pojmout zásadně jiným způsobem, ale aby mohli v klidu remake-ovat, protože diváci nad 17, kteří si ještě pamatují rok 2002, je nezajímají.
429532
Sakra, vždyť do Spider-Man 4 by pasovali i herci. Jak Garfield, tak Stone jsou ze střední školy dávno pryč... Oni nezačali od znova, aby to mohli pojmout zásadně jiným způsobem, ale aby mohli v klidu remake-ovat, protože diváci nad 17, kteří si ještě pamatují rok 2002, je nezajímají.
0 0
reagovat
"tá postava je definovaná desaťročiami kánonickej komiksovej kontinuity, ak by sa príliš odchýlili od zdrojového materiálu, už by to nebol Spider-Man."

"Zdrojový materiál" je velmi obecný pojem, který zaštiťuje STOVKY komiksů, které se mohou navzájem trošku, ale i zásadně lišit v žánru, tónu, vizuálu, soustředění se silně na příběh nebo na hlavní postavu, na celou skupinu postav nebo na záporáka. I tou hlavní postavou můžou bát různé postavy. Peter Parker není jediný Spider-Man, Peter Parker není jediná postava z pavoučí mytologie, která utáhne kolem sebe příběh.

On každý tvůrčí tým si to definuje po svém, kdyby to bylo pořád to samé tak ta postava tak dlouho nevydrží.

Batman pod třemi různými tvůrci dal vzniknout třem na první pohled jiným filmům. Webb nenabízí nic zásadně nového. A jestli bude chtít se Stone jít až do hořkého konce a držet se předlohy, tak bude muset (opět) částečně remake-ovat Raimiho, protože Mary Jane Dust má v sobě hodně z Gwen Stacy a vlastně celé finále jedničky na mostě a následný souboj z Goblinem jsou převzaty z The Night Gwen Stacy Died.

Webbovo pojetí by bez problému mohlo fungovat jako Spider-Man 4 a 5. Mohli by použít postavy Lizard, Electro a Rhino a ve výsledku by mohli použít i tu Gwen Stacy, protože s Gwen Bryce Dallas Howard se moc neudělalo, akorát by se ta postava třeba jmenovala jinak.

Ale ne, oni to museli vrátit na střední školu, protože Twilight. On trh je plný filmů o dvacátnících, že?
429530
"tá postava je definovaná desaťročiami kánonickej komiksovej kontinuity, ak by sa príliš odchýlili od zdrojového materiálu, už by to nebol Spider-Man." "Zdrojový materiál" je velmi obecný pojem, který zaštiťuje STOVKY komiksů, které se mohou navzájem trošku, ale i zásadně lišit v žánru, tónu, vizuálu, soustředění se silně na příběh nebo na hlavní postavu, na celou skupinu postav nebo na záporáka. I tou hlavní postavou můžou bát různé postavy. Peter Parker není jediný Spider-Man, Peter Parker není jediná postava z pavoučí mytologie, která utáhne kolem sebe příběh. On každý tvůrčí tým si to definuje po svém, kdyby to bylo pořád to samé tak ta postava tak dlouho nevydrží. Batman pod třemi různými tvůrci dal vzniknout třem na první pohled jiným filmům. Webb nenabízí nic zásadně nového. A jestli bude chtít se Stone jít až do hořkého konce a držet se předlohy, tak bude muset (opět) částečně remake-ovat Raimiho, protože Mary Jane Dust má v sobě hodně z Gwen Stacy a vlastně celé finále jedničky na mostě a následný souboj z Goblinem jsou převzaty z The Night Gwen Stacy Died. Webbovo pojetí by bez problému mohlo fungovat jako Spider-Man 4 a 5. Mohli by použít postavy Lizard, Electro a Rhino a ve výsledku by mohli použít i tu Gwen Stacy, protože s Gwen Bryce Dallas Howard se moc neudělalo, akorát by se ta postava třeba jmenovala jinak. Ale ne, oni to museli vrátit na střední školu, protože Twilight. On trh je plný filmů o dvacátnících, že?
0 0
reagovat
Ani moc nevím, jak argumentovat co se týká vkusu. :-)
429529
Ani moc nevím, jak argumentovat co se týká vkusu. :-)
0 0
reagovat

Tony

Máš aj nejaký argument, alebo sa uspokojíš s infantilným "to nie my, to ty"? :-
429527
Máš aj nejaký argument, alebo sa uspokojíš s infantilným "to nie my, to ty"? *:-*
Tony
0 0
reagovat
My ne, evidentně.
429526
My ne, evidentně.
0 0
reagovat
Neodpustím si.

To mi chcete vážne tvrdiť, že toto link vyzerá lepšie než toto link

Fetujete?
429525
Neodpustím si. To mi chcete vážne tvrdiť, že toto http://electroshadow.com/wp-content/uploads/2013/02/TASM1-costume.jpg vyzerá lepšie než toto http://electroshadow.com/wp-content/uploads/2013/02/TASM2-costume.jpg? Fetujete?
0 0
reagovat

verbst

Pýtaš sa úplné nezmysly, ale rád ti na ne odpoviem.

1. Pretože musia točiť, inak by práva prepadli Marvelu.
2. "Novou cestou"? Lebo točia Spider-Mana a tá postava je definovaná desaťročiami kánonickej komiksovej kontinuity, ak by sa príliš odchýlili od zdrojového materiálu, už by to nebol Spider-Man.
3. Pretože ten kostým KAŽDÝ absolútne nenávidel, očividne názor na moviezone.cz je anomália, pretože chodia excentrické typy s divným vkusom. :D V každom prípade celý internet pindal na kostým, terajšie reakcie sú naopak nadšené (superherohype, comicbookmovie, screenrant, aintitcool, atď).
4. Srsly? Because it made fucking money, that's why.

Rád som pomohol. 8)
429524
Pýtaš sa úplné nezmysly, ale rád ti na ne odpoviem. 1. Pretože musia točiť, inak by práva prepadli Marvelu. 2. "Novou cestou"? Lebo točia Spider-Mana a tá postava je definovaná desaťročiami kánonickej komiksovej kontinuity, ak by sa príliš odchýlili od zdrojového materiálu, už by to nebol Spider-Man. 3. Pretože ten kostým KAŽDÝ absolútne nenávidel, očividne názor na moviezone.cz je anomália, pretože chodia excentrické typy s divným vkusom. *:D* V každom prípade celý internet pindal na kostým, terajšie reakcie sú naopak nadšené (superherohype, comicbookmovie, screenrant, aintitcool, atď). 4. Srsly? Because it made fucking money, that's why. Rád som pomohol. *8)*
verbst
0 0
reagovat

vZeč

Čo na tom vyzerá príšerne? To naozaj súdiš film podľa záberov z nakrúcania? Kua, veď si tie nepodložené pindy nechajte aspoň na trailer, kritizovať film na základe fotiek z pľacu je, mierne povedané, pekne idiotský prístup.

Disclaimer: TASM sa mi nepáčil, viac preferujem Raimiho prvé dva diely, to aby ma náhodou niekto neobvinil, že som zaslepený fanboy.
429523
Čo na tom vyzerá príšerne? To naozaj súdiš film podľa záberov z nakrúcania? Kua, veď si tie nepodložené pindy nechajte aspoň na trailer, kritizovať film na základe fotiek z pľacu je, mierne povedané, pekne idiotský prístup. Disclaimer: TASM sa mi nepáčil, viac preferujem Raimiho prvé dva diely, to aby ma náhodou niekto neobvinil, že som zaslepený fanboy.
vZeč
0 0
reagovat

Tony

Máš problém s pochopením písaného textu? Veď sám píšeš, že nový kostým je "dosť príšerný", ergo sa ti musel viac páčiť ten z prvého dielu. Prečo sem zrazu pletieš Raimiho?

Mimochodom, nový kostým vyzerá veľmi podobne ako ten z Raimiho filmov, takže tvoje myšlienkové pochody a vkus sú dosť nekonzistentné.
429521
Máš problém s pochopením písaného textu? Veď sám píšeš, že nový kostým je "dosť príšerný", ergo sa ti musel viac páčiť ten z prvého dielu. Prečo sem zrazu pletieš Raimiho? Mimochodom, nový kostým vyzerá veľmi podobne ako ten z Raimiho filmov, takže tvoje myšlienkové pochody a vkus sú dosť nekonzistentné.
Tony
0 0
reagovat
Copa kostým, tady vypadá příšerně úplně všechno. Souhlas s verbstem. Jednička super, dvojka dlouho nejlepší komiksák (ale ta prodloužená verze už smrdí shitovou trojkou), tohle vypadá ještě zbytečnějc než první amazing... a to je co říct. Absolutní nezájem a to jsem fakt Spideyho zbožňoval. Kdysi
429520
Copa kostým, tady vypadá příšerně úplně všechno. Souhlas s verbstem. Jednička super, dvojka dlouho nejlepší komiksák (ale ta prodloužená verze už smrdí shitovou trojkou), tohle vypadá ještě zbytečnějc než první amazing... a to je co říct. Absolutní nezájem a to jsem fakt Spideyho zbožňoval. Kdysi
1 0
reagovat

markspuks

Co to meleš prosímtě? Mne úplně stačil kostým z Raimiho filmů...
429519
Co to meleš prosímtě? Mne úplně stačil kostým z Raimiho filmů...
markspuks
1 0
reagovat

Tony

Zbláznil si sa? Ten nový kostým je dokonalý, vyzerá presne ako v komikse. Ale ak sa ti viac páčia malé žlté oči, tenisky na nohách a textúra basketbalovej lopty, tak prosím, nájdeš ich na dne komiksového žánru.
429518
Zbláznil si sa? Ten nový kostým je dokonalý, vyzerá presne ako v komikse. Ale ak sa ti viac páčia malé žlté oči, tenisky na nohách a textúra basketbalovej lopty, tak prosím, nájdeš ich na dne komiksového žánru.
Tony
1 0
reagovat
Tak ten nový spíďův kostým je dost příšerný. Moc neočekávám, že to bude lepší, než jednička, kterou řadím na dno komiksového žánru.
429517
Tak ten nový spíďův kostým je dost příšerný. Moc neočekávám, že to bude lepší, než jednička, kterou řadím na dno komiksového žánru.
1 0
reagovat
Vypadá spíš na příbuznýho Cheva Cheliose...
429496
Vypadá spíš na příbuznýho Cheva Cheliose...
1 0
reagovat
Giamatti (ten snad žádnej Peterův příbuznej nebude): link
429494
Giamatti (ten snad žádnej Peterův příbuznej nebude): http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/05/garfield-rhino2/andrew-garfield-paul-giamatti-spider-man-rhino-photos-01.jpg
1 0
reagovat
Začíná mě to pěkně srát. Raimiho dva Spider-Mani jsou skvělý, s tím, že dvojka je je u mě top komiksovej film.
PROČ to v podstatě přetáčej? Proč nejdou svou novou cestou? Proč nenechali MNOHEM hezčí a lepší oblek z jedničky? Proč vůbec po docela naprd jedničce točej další?!
Tohle mě asi fakt v kině mine.
429460
Začíná mě to pěkně srát. Raimiho dva Spider-Mani jsou skvělý, s tím, že dvojka je je u mě top komiksovej film. PROČ to v podstatě přetáčej? Proč nejdou svou novou cestou? Proč nenechali MNOHEM hezčí a lepší oblek z jedničky? Proč vůbec po docela naprd jedničce točej další?! Tohle mě asi fakt v kině mine.
1 0
reagovat
A jinak Smrt Gwen na mostě se nedá vyloučit, jakousi podobnou scénu na mostě točili
429459
A jinak [spoiler] Smrt Gwen na mostě se nedá vyloučit[/spoiler], jakousi podobnou scénu na mostě točili
1 0
reagovat
Podle videí z natáčení převládají u mě více rozpaky. Vzhled lidského Electra je jako z animovaného seriálu a uniklé střípky z natáčení, jako Peter v obleku spidermana, vypadající jako kostým, koupený v papírnictví na maškarní, cuchá vědce, nikoliv elektriáře Maxe Dillona, Spiderman pózuje, Spiderman se fotí s vozíčkářem, prostě působí děcky a více než nevyrovnaně. Na prvním dílu mi vadilo, že chvílemi sjížděl k Marvelácké grotesknosti, ale nebral to s nadhledem, jako Avangers a Iron man a vše spidermanovské připomínalo tuctovou animovanou klišé epizodu a s více a více materiálem ze dvojky se toho začínám obávat... Ale já bych tak chtěl, aby to klaplo.... A myslím, že by tomu Nolanovská vážnost úplně neuškodila....
429458
Podle videí z natáčení převládají u mě více rozpaky. Vzhled lidského Electra je jako z animovaného seriálu a uniklé střípky z natáčení, jako Peter v obleku spidermana, vypadající jako kostým, koupený v papírnictví na maškarní, cuchá vědce, nikoliv elektriáře Maxe Dillona, Spiderman pózuje, Spiderman se fotí s vozíčkářem, prostě působí děcky a více než nevyrovnaně. Na prvním dílu mi vadilo, že chvílemi sjížděl k Marvelácké grotesknosti, ale nebral to s nadhledem, jako Avangers a Iron man a vše spidermanovské připomínalo tuctovou animovanou klišé epizodu a s více a více materiálem ze dvojky se toho začínám obávat... Ale já bych tak chtěl, aby to klaplo.... A myslím, že by tomu Nolanovská vážnost úplně neuškodila....
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se