Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Protektor

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
Doopravdy výborný film - skoro jsem ani nevěřil jak svěže natočeno a sestříháno a herecké výkony jsou fakt špica. Na delší recenzi si počkejte na někoho, kdo to zvládá líp než já, ale já byl takhle spokojen u českého filmu naposled asi u Knoflíkářů nebo Štěstí (ale já se jim fakt vyhýbám, co to jde).

Vlastně největší nevýhoda je, že před filmem byly trailery na další český filmy jako Ulovit miliardáře nebo Ať žijí rytíři. (Viděno v Hradeckém Cinestaru a nevim proč to má premiéru o týden dřív než všude jinde, ale stěžovat si nebudu - fakt skvělá práce:+:+)
415303
Doopravdy výborný film - skoro jsem ani nevěřil jak svěže natočeno a sestříháno a herecké výkony jsou fakt špica. Na delší recenzi si počkejte na někoho, kdo to zvládá líp než já, ale já byl takhle spokojen u českého filmu naposled asi u Knoflíkářů nebo Štěstí (ale já se jim fakt vyhýbám, co to jde). Vlastně největší nevýhoda je, že před filmem byly trailery na další český filmy jako Ulovit miliardáře nebo Ať žijí rytíři. (Viděno v Hradeckém Cinestaru a nevim proč to má premiéru o týden dřív než všude jinde, ale stěžovat si nebudu - fakt skvělá práce*:+**:+*)
0 0
reagovat
tak F.Fuka je spokojen, budeme i my?
415100
tak F.Fuka je spokojen, budeme i my?
0 0
reagovat
A o tom to je,asi jste to nepochopil.Proč asi? To mají jet na horských kolech? Trochu Vám podstata vzala roha.
414351
A o tom to je,asi jste to nepochopil.Proč asi? To mají jet na horských kolech? Trochu Vám podstata vzala roha.
0 0
reagovat

Annis

Jo, není nic nadčasovějšího než dva lidi co jedou na šedesát let starých kolech...
414198
Jo, není nic nadčasovějšího než dva lidi co jedou na šedesát let starých kolech...
Annis
0 0
reagovat
Vážení, byla jsem přítomna v KV 2009 a nejenže jsem se setkala s protagonisty fimu a vím o čem film pojednává, ale taky vím a znám náhledy opravdových odborníků. To, co se tady píše je jen neinformovanost a dezorientace zdejších pisatelů.Mohu Vás ujistit, že to je vynikající film, na který se já osobně i celý náš tým těší. A plakát? Je nadčasový, a pojatý netradičně.Režiser Marek Najbrt zvolil dobře, když obsadil do hlavních rolí Marka Daniela a Janu Plodkovou, Odvedli oba skvělou práci. Gratuluji předem slečně Janě Plodkové, která se už teď může zařadit mezi přední herce naši filmografie.
Annis
414154
Vážení, byla jsem přítomna v KV 2009 a nejenže jsem se setkala s protagonisty fimu a vím o čem film pojednává, ale taky vím a znám náhledy opravdových odborníků. To, co se tady píše je jen neinformovanost a dezorientace zdejších pisatelů.Mohu Vás ujistit, že to je vynikající film, na který se já osobně i celý náš tým těší. A plakát? Je nadčasový, a pojatý netradičně.Režiser Marek Najbrt zvolil dobře, když obsadil do hlavních rolí Marka Daniela a Janu Plodkovou, Odvedli oba skvělou práci. Gratuluji předem slečně Janě Plodkové, která se už teď může zařadit mezi přední herce naši filmografie. Annis
0 0
reagovat
Ten plakat je fakt divny. Aby z toho nakonec nebyl "Reinharduv slunecni rissky protektor": link
414036
Ten plakat je fakt divny. Aby z toho nakonec nebyl "Reinharduv slunecni rissky protektor": http://www.stream.cz/video/263184-alles-gute-protektor/
0 0
reagovat
WTF? Jakou spojitost má ten plakát s dramatem z protektorátu? A proč je ta ženská fialová?

"Kolo sice hraje podle Najbrta ve filmu důležitou roli, ale tvůrci nechtěli, aby zase příliš poukazovalo na atentát na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha. Dramatický příběh se sice odehrává v tomto období, ovšem spíše než o atentát jde o příběh dvou lidí, kteří na pozadí válečných událostí prožívají vlastní drama soukromé."

Aha, já bych to podle plakátu tipoval spíš na nějaký retro muzikál ve stylu Rebelů. Tak snad alespoň trailer nebude úplně hrozný.
414035
WTF? Jakou spojitost má ten plakát s dramatem z protektorátu? A proč je ta ženská fialová? "Kolo sice hraje podle Najbrta ve filmu důležitou roli, ale tvůrci nechtěli, aby zase příliš poukazovalo na atentát na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha. Dramatický příběh se sice odehrává v tomto období, ovšem spíše než o atentát jde o příběh dvou lidí, kteří na pozadí válečných událostí prožívají vlastní drama soukromé." Aha, já bych to podle plakátu tipoval spíš na nějaký retro muzikál ve stylu Rebelů. Tak snad alespoň trailer nebude úplně hrozný.
0 0
reagovat
Bože. Jeden z mála českejch filmů, na který se těším, a oni provedou tohle... ?)
414032
Bože. Jeden z mála českejch filmů, na který se těším, a oni provedou tohle... *?)*
0 0
reagovat
Ts, ts, kdybych byl divák, kterého odradí plakáty, tak ten na Protektora by to zvládl dokonale...
414030
Ts, ts, kdybych byl divák, kterého odradí plakáty, tak ten na Protektora by to zvládl dokonale...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se