Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Crash Road

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek

Charlotte

Proč tohle všechno píšeš sem, když se diskutuje... TAM?
401045
Proč tohle všechno píšeš sem, když se diskutuje... TAM?
Charlotte
0 0
reagovat
Gorecki: to musí být shoda jmen:)
Ještě jsem si vzpomněla na to náboženské vytržení z ramenních kloubů, v každém druhém záběru svlečna Veronika podobna snaživé sokolce z první republiky upažuje a touží létat. V kině jsem si nemohla vzpomenout, ale s odstupem evokuje mi to toho malého nesnesitelného otrapu z Dark is rising. Odhaduji, že Hanzlík a Cunningham mají stejného dodavatele houbiček. Can I fly? :D
401044
Gorecki: to musí být shoda jmen:) Ještě jsem si vzpomněla na to náboženské vytržení z ramenních kloubů, v každém druhém záběru svlečna Veronika podobna snaživé sokolce z první republiky upažuje a touží létat. V kině jsem si nemohla vzpomenout, ale s odstupem evokuje mi to toho malého nesnesitelného otrapu z Dark is rising. Odhaduji, že Hanzlík a Cunningham mají stejného dodavatele houbiček. Can I fly? *:D*
0 0
reagovat
Crash trip, celuloidový důkaz, že Češi jsou nejvášnivějšími houbaři na světě. V úvodu chybělo varování: pozor, prudce toxické ! a na konci titulek: při výrobě tohoto "atentátu na postmodernu" bylo spolykáno x houbiček. X je zatraceně vysoké číslo...
Petačtyřicetiletý Hanzlík a absolventka zvláštní školy života Hanychová si nevšimli, že nepočetnou kategorii masochistů mezi publikem zásobuje česká kinematografie pravidelně a vydatně, a začali soutěžit, kdo předvede větší křeč, hereckou a scénáristickou.
Zadařilo se a za peníze daňových poplatníků a sponzorského product placementu /chudák Student Agency/ vznikl potvor, který má nejvyšší koncetraci wth momentů na minutu a metr filmový.
Choromyslnosti, tvé jméno je Trash Road, film, kvůli kterému by měli stávkovat diváci. Neurazí, nepobaví, odrovná. Náboženské upažení v kulometné kadenci, smrtonosné rozjímání nad podstatou všehomíra, templáři a dědeček atomový hříbeček, sadomaso pár, muzikálové orgie na benzince, vše v tom nejhorší herecké jakosti. Potenciální divák by měl před promítáním podepsat papír, že je seznámen s možnými následky zákroku.
10% za hudbu.

MrHlad: vtipný a prorocký popis. I když na tohle asi člověk nemusí být Nostradamus:)
401037
Crash trip, celuloidový důkaz, že Češi jsou nejvášnivějšími houbaři na světě. V úvodu chybělo varování: pozor, prudce toxické ! a na konci titulek: při výrobě tohoto "atentátu na postmodernu" bylo spolykáno x houbiček. X je zatraceně vysoké číslo... Petačtyřicetiletý Hanzlík a absolventka zvláštní školy života Hanychová si nevšimli, že nepočetnou kategorii masochistů mezi publikem zásobuje česká kinematografie pravidelně a vydatně, a začali soutěžit, kdo předvede větší křeč, hereckou a scénáristickou. Zadařilo se a za peníze daňových poplatníků a sponzorského product placementu /chudák Student Agency/ vznikl potvor, který má nejvyšší koncetraci wth momentů na minutu a metr filmový. Choromyslnosti, tvé jméno je Trash Road, film, kvůli kterému by měli stávkovat diváci. Neurazí, nepobaví, odrovná. Náboženské upažení v kulometné kadenci, smrtonosné rozjímání nad podstatou všehomíra, templáři a dědeček atomový hříbeček, sadomaso pár, muzikálové orgie na benzince, vše v tom nejhorší herecké jakosti. Potenciální divák by měl před promítáním podepsat papír, že je seznámen s možnými následky zákroku. 10% za hudbu. MrHlad: vtipný a prorocký popis. I když na tohle asi člověk nemusí být Nostradamus:)
0 0
reagovat
Hlad na hrad :D
401007
Hlad na hrad *:D*
0 0
reagovat
Tak jsem opravdu moc zvědav na recenzi, chudák Cival, asi mu po shlédnutí došla veškerá slova, ovšem ta jasně svítící jedna červená hvězdička v kino přeheldu hovoří za vše. ;)
400999
Tak jsem opravdu moc zvědav na recenzi, chudák Cival, asi mu po shlédnutí došla veškerá slova, ovšem ta jasně svítící jedna červená hvězdička v kino přeheldu hovoří za vše. *;)*
0 0
reagovat
no já na tohle určitě nepůjdu o současné české kinematografii si myslím své
400981
no já na tohle určitě nepůjdu o současné české kinematografii si myslím své
0 0
reagovat
vypada to ze pokud na to nekdo pujde rekne si pak asi to co zaznelo v traileru "dve kila v hajzlu..." :D
400957
vypada to ze pokud na to nekdo pujde rekne si pak asi to co zaznelo v traileru "dve kila v hajzlu..." *:D*
0 0
reagovat
Hmmm... nějak blbnu... napoprvé jsem četl jméno režiséra jako Kryštof Hajzlík... :D
400918
Hmmm... nějak blbnu... napoprvé jsem četl jméno režiséra jako Kryštof Hajzlík... *:D*
0 0
reagovat
viděl jsem ukázku na idnes a brrrr agata je slušná kost ale herečka ani náhodou
400908
viděl jsem ukázku na idnes a brrrr agata je slušná kost ale herečka ani náhodou
0 0
reagovat
No to bude blbost.... tak pěkné frázovité odříkávání textu......
400905
No to bude blbost.... tak pěkné frázovité odříkávání textu......
0 0
reagovat
Geniální popisek! :+
400903
Geniální popisek! *:+*
0 0
reagovat
pane hlad, vase popisy filmu zeru :P
400902
pane hlad, vase popisy filmu zeru :P
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se