Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Sebevražedný oddíl

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek
Tak Margot Robbie zostáva v DCU. Dalo sa to čakať keď bola v Gunnovom filme. Ale nejako sa ten tvrdý reštart moc nedeje. Skôr soft-reboot. Mohol by to Gunn konečne upresniť. Lebo veľa hercov na par výnimiek zostane. Je vtom chaos. Čakal by som že fakt pôjdu od nuly. 
860670
Tak Margot Robbie zostáva v DCU. Dalo sa to čakať keď bola v Gunnovom filme. Ale nejako sa ten tvrdý reštart moc nedeje. Skôr soft-reboot. Mohol by to Gunn konečne upresniť. Lebo veľa hercov na par výnimiek zostane. Je vtom chaos. Čakal by som že fakt pôjdu od nuly. 
1 -2
reagovat
reaguje na: proust.d
Ani pak klid nebude. To jsme si říkali o Snyder cutu, a opak je pravdou - mašíbli bojují za víc cutů :D Snyders-Ayer cut-universum!
798129
Ani pak klid nebude. To jsme si říkali o Snyder cutu, a opak je pravdou - mašíbli bojují za víc cutů *:D* Snyders-Ayer cut-universum!
798125
2 0
reagovat
reaguje na: Krivda
Tak je vidět, že máš velmi omezený přehled, který začíná a končí siluetou Snydera. Donnerova verze Supermana II v roce 1980 neexistovala, protože Donner stačil natočil asi 75% filmu než ho nahradili a Donnerova verze vznikla až teprve v roce 2006 pod dohledem samotného Donnera (a to tak ani nemuselo být, protože se k tomu vracet nechtěl, ale nakonec mu to nedalo). Proto se taky ve filmu použily záběry z kamerových zkoušek (hlavně Clarkovo odhalení Lois), Donner musel taky použít některé záběry co netočil on a musel se použít stejný postup odvrácení hrozby jako z jedničky (Superman vrací čas), protože to původně měl udělat až právě ve dvojce a do jedničky to dali, protože se báli, že by nemusela vydělat. Donner taky těch 26 let nebrečel do novin atd., prostě to vzal jako chlap a šel dál a ne jako Snyder a Ayer.

Super Affleck má rád Batmana a co jako s tím? Jak to povrzuje, že chce pokračovat dál? Nikde jsem o tom nečetl, to je opět a znova informace nejspíš od někoho kdo mu vynáší odpadky a zaslechnul půlku věty a zbytek domyslel. A Snyderova kontinuita se nikdy neopustila, jen se ustoupilo s velkého provázání a najelo se na styl lehčích odkazů v jednotlivých filmech, ale jinak ty filmy vždycky patřily do jednoho Universa. A kde se bere ta jistota, že Discovery hned poběží za Snyderem, aby jim natočil JL 2 a 3, navíc po tom co podepsal smlouvu s Netflixem? Fakt by se nemělo věřit každé kravině.
798126
Tak je vidět, že máš velmi omezený přehled, který začíná a končí siluetou Snydera. Donnerova verze Supermana II v roce 1980 neexistovala, protože Donner stačil natočil asi 75% filmu než ho nahradili a Donnerova verze vznikla až teprve v roce 2006 pod dohledem samotného Donnera (a to tak ani nemuselo být, protože se k tomu vracet nechtěl, ale nakonec mu to nedalo). Proto se taky ve filmu použily záběry z kamerových zkoušek (hlavně Clarkovo odhalení Lois), Donner musel taky použít některé záběry co netočil on a musel se použít stejný postup odvrácení hrozby jako z jedničky (Superman vrací čas), protože to původně měl udělat až právě ve dvojce a do jedničky to dali, protože se báli, že by nemusela vydělat. Donner taky těch 26 let nebrečel do novin atd., prostě to vzal jako chlap a šel dál a ne jako Snyder a Ayer. Super Affleck má rád Batmana a co jako s tím? Jak to povrzuje, že chce pokračovat dál? Nikde jsem o tom nečetl, to je opět a znova informace nejspíš od někoho kdo mu vynáší odpadky a zaslechnul půlku věty a zbytek domyslel. A Snyderova kontinuita se nikdy neopustila, jen se ustoupilo s velkého provázání a najelo se na styl lehčích odkazů v jednotlivých filmech, ale jinak ty filmy vždycky patřily do jednoho Universa. A kde se bere ta jistota, že Discovery hned poběží za Snyderem, aby jim natočil JL 2 a 3, navíc po tom co podepsal smlouvu s Netflixem? Fakt by se nemělo věřit každé kravině.
798122
1 0
reagovat
Donner na své verzi pracoval ve chvíli, kdy dostal možnost. Do té doby možná tak existovala v jeho hlavě. Ayerova verze taky existuje v jeho hlavě. S touto logikou můžeme říct, že existuje i verze vysněná střihačská verze nebo verze Bena Afflecka atd. Ale to je jedno. Ayerova verze se snad brzy objeví ať už máme všichni klid:D
798125
Donner na své verzi pracoval ve chvíli, kdy dostal možnost. Do té doby možná tak existovala v jeho hlavě. Ayerova verze taky existuje v jeho hlavě. S touto logikou můžeme říct, že existuje i verze vysněná střihačská verze nebo verze Bena Afflecka atd. Ale to je jedno. Ayerova verze se snad brzy objeví ať už máme všichni klid:D
0 0
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: jackb
Tak tu ti veľa ľudí povie, že Ayer Cut neexistuje. Pritom existuje podobne ako aj Donnerova verzia Supermana II vždy existovala. A keďže verzia z roku 2016 bola sračka tak ja chcem tú pravú verziu. Ak by bola verzia z roku 2016 kvalitná tak kašlem nejaký iný zostrih. 
Sám Ben Affleck má v obľube Batmana a chce ďalej pokračovať. Tu sa skôr nepotvrdili tie správy, že Affleck vo Flashpointe zomrie lebo ako som povedal, Ben má Batmana rád a hlavne si má veľmi rád Zacka Snydera a počíta s tým ako milión ďalších, že sa dokončí Justice League 2 a 3. Skrátka už to nie je vtom bode, že Ben má po Flashpointe hotovo. Do Snyder Cutu dotočil scény nakonci filmu aj s Joe Manganiellom, ktorý ako Deathstroke nastúpi na plac hocikedy. Urobili to pre Zacka lebo jeho majú herci radi. Že natáčanie s Wheedonom bolo nepríjemné a mal nejaké úchylné narážky na Gadot. No preto už Wheedon našťastie nepracuje na Batgirl. V Batgirl sa má objaviť práve J.K Simmons takže Snyder kontinuita je tu stále. No myslím, že už na dnes stačilo. Treba si Ayer Cut vybojovať, ale tu bude naozaj treba počkať až Discovery preberie nadvládu a zbaví sa ľudí, ktorí boli proti Snyder Cutu a zruinovali výborné filmy. Ann Sarnoff skončí zmluva a ide preč tam je to isté a určite aj Hamada sa dlho neohreje. Ten má zmluvu do roku 2023.
798122
Tak tu ti veľa ľudí povie, že Ayer Cut neexistuje. Pritom existuje podobne ako aj Donnerova verzia Supermana II vždy existovala. A keďže verzia z roku 2016 bola sračka tak ja chcem tú pravú verziu. Ak by bola verzia z roku 2016 kvalitná tak kašlem nejaký iný zostrih.  Sám Ben Affleck má v obľube Batmana a chce ďalej pokračovať. Tu sa skôr nepotvrdili tie správy, že Affleck vo Flashpointe zomrie lebo ako som povedal, Ben má Batmana rád a hlavne si má veľmi rád Zacka Snydera a počíta s tým ako milión ďalších, že sa dokončí Justice League 2 a 3. Skrátka už to nie je vtom bode, že Ben má po Flashpointe hotovo. Do Snyder Cutu dotočil scény nakonci filmu aj s Joe Manganiellom, ktorý ako Deathstroke nastúpi na plac hocikedy. Urobili to pre Zacka lebo jeho majú herci radi. Že natáčanie s Wheedonom bolo nepríjemné a mal nejaké úchylné narážky na Gadot. No preto už Wheedon našťastie nepracuje na Batgirl. V Batgirl sa má objaviť práve J.K Simmons takže Snyder kontinuita je tu stále. No myslím, že už na dnes stačilo. Treba si Ayer Cut vybojovať, ale tu bude naozaj treba počkať až Discovery preberie nadvládu a zbaví sa ľudí, ktorí boli proti Snyder Cutu a zruinovali výborné filmy. Ann Sarnoff skončí zmluva a ide preč tam je to isté a určite aj Hamada sa dlho neohreje. Ten má zmluvu do roku 2023.
798121
0 -3
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Krivda
A co je na tom tak šokujícího? Že opět potvrdil to co všichni věděli, to co on sám tvrdil asi před rokem, ale tentokrát to uvedl v prohlášení a kvůli tomu budeme všichni dělat jako co? A že ho Gunn podporuje? Herci a tvůrci se navzájem vždycky podporujou, tak pro z toho dělat vědu zrovna tady?

A nenarážel jsem na tohle, ale na tu zmínku o Batleckovi po Flashpointu. Na to neexistuje žádný relevantní zdroj kromě nějakého insidera a jeho "zaručené" informace. Vážně asi jsou dneska lidi tak hloupí.
798121
A co je na tom tak šokujícího? Že opět potvrdil to co všichni věděli, to co on sám tvrdil asi před rokem, ale tentokrát to uvedl v prohlášení a kvůli tomu budeme všichni dělat jako co? A že ho Gunn podporuje? Herci a tvůrci se navzájem vždycky podporujou, tak pro z toho dělat vědu zrovna tady? A nenarážel jsem na tohle, ale na tu zmínku o Batleckovi po Flashpointu. Na to neexistuje žádný relevantní zdroj kromě nějakého insidera a jeho "zaručené" informace. Vážně asi jsou dneska lidi tak hloupí.
798119
1 0
reagují: Krivda
reagovat
reaguje na: jackb
Chlapče pozri sa na jeho twitter teda - všetko je to pravda. Vydal veľké prehlásenie o všetkom...Všetko to tam máš.

link

Ďalšie weby potom len o tom písali čo dal na twitter. David Ayer má svoju verziu filmu, všetci to vedia a aj James Gunn ho podporuje vo veľkom. 

Príde mi to zbytočné ďalej vysvetľovať aktuálne dianie.
798119
Chlapče pozri sa na jeho twitter teda - všetko je to pravda. Vydal veľké prehlásenie o všetkom...Všetko to tam máš. https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FDavidAyerMovies%2Fstatus%2F1420826069939023882&widget=Tweet  Ďalšie weby potom len o tom písali čo dal na twitter. David Ayer má svoju verziu filmu, všetci to vedia a aj James Gunn ho podporuje vo veľkom.  Príde mi to zbytočné ďalej vysvetľovať aktuálne dianie.
798118
0 -3
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Krivda
Nechci a nebudu tady rozjíždět nějakou zbytečnou diskuzi, ale všímám si, že se tohle rozmáhá docela hodně i jinde. Pravdivé informace? A kdo je přinesl? Ano nějaký insider, takže to není pravdivá informace, ale klep z ranku "Jedna bába povídala". Pokud by to přinesl renomovaný zdroj nebo někdo, jehož uspěšnost vynášení informací je víc jak 80%, tak beru. Ale tohle dělaní pravdy z kdejakého hovna mě už dost rozčiluje a vážně si říkám jestli jsou lidi dneska už tak hloupí, že tomu věří.

Sám si tyhle "pravdivé informace" rád projíždím, třeba se i o tom pobavím s někým, pro zajímavost dobrý, ale abych z toho dělal pravdu, tak to fakt ne. Myslím si, že nejlepší je jako příklad Spider-Man: NWH, tak se za poslední půl rok vyrojilo tolik pravdivých informací, že by ten film musel mít tak 10 hodin. A vůbec nejlepší je to kolem účasti Daredevila - před rokem tihle insideři psali, že v tom filmu rozhodně nebude, protože se využije She-Hulk a podle jejich zdrojů není Daredevil ani na pořadu dne, pak se někde objevilo, že byl údajně spatřen Charlie Cox na natáčení a najednou přesně tihle insideři začali tvrdit, že je šance 50/50 mezi Daredevilem a She-Hulk a teďka píšou o účasti Daredevila jako o hotové věci a hlavně stylem jako kdyby to byli oni, kdo to přinesli už před rokem. A vtip je v tom, že to pořád nic nedokazuje, pořád jsou to jenom klepy a jediný "oficiálnější" důkaz by mohl být fakt, že Charlie Cox musel zrušit účast na nějaké akci, protože musel neplánovaně na nějaké dotáčky a zrovna ve stejnou dobu probíhají dotáčky právě Spider-Mana: NWH.
798118
Nechci a nebudu tady rozjíždět nějakou zbytečnou diskuzi, ale všímám si, že se tohle rozmáhá docela hodně i jinde. Pravdivé informace? A kdo je přinesl? Ano nějaký insider, takže to není pravdivá informace, ale klep z ranku "Jedna bába povídala". Pokud by to přinesl renomovaný zdroj nebo někdo, jehož uspěšnost vynášení informací je víc jak 80%, tak beru. Ale tohle dělaní pravdy z kdejakého hovna mě už dost rozčiluje a vážně si říkám jestli jsou lidi dneska už tak hloupí, že tomu věří. Sám si tyhle "pravdivé informace" rád projíždím, třeba se i o tom pobavím s někým, pro zajímavost dobrý, ale abych z toho dělal pravdu, tak to fakt ne. Myslím si, že nejlepší je jako příklad Spider-Man: NWH, tak se za poslední půl rok vyrojilo tolik pravdivých informací, že by ten film musel mít tak 10 hodin. A vůbec nejlepší je to kolem účasti Daredevila - před rokem tihle insideři psali, že v tom filmu rozhodně nebude, protože se využije She-Hulk a podle jejich zdrojů není Daredevil ani na pořadu dne, pak se někde objevilo, že byl údajně spatřen Charlie Cox na natáčení a najednou přesně tihle insideři začali tvrdit, že je šance 50/50 mezi Daredevilem a She-Hulk a teďka píšou o účasti Daredevila jako o hotové věci a hlavně stylem jako kdyby to byli oni, kdo to přinesli už před rokem. A vtip je v tom, že to pořád nic nedokazuje, pořád jsou to jenom klepy a jediný "oficiálnější" důkaz by mohl být fakt, že Charlie Cox musel zrušit účast na nějaké akci, protože musel neplánovaně na nějaké dotáčky a zrovna ve stejnou dobu probíhají dotáčky právě Spider-Mana: NWH.
798114
0 0
reagují: Krivda
reagovat
reaguje na: Cival
Sem som naposledy napísal pred týždňom, takže raz do týždňa mám dovolené. Vraj tu ľudí obťažujú pravdivé informácie, ale tak čo už. Tak skrátka Ayer Cut existuje len chápem, že tu je WB už asi viac sväté než Marvelzone, teda Marvel. Samozrejme je veľa ďalších informácií o Batfleckovi, že po Flashpointe neskončí a nádej na sólovku ožila, ale to si nechám na neskôr.
798114
Sem som naposledy napísal pred týždňom, takže raz do týždňa mám dovolené. Vraj tu ľudí obťažujú pravdivé informácie, ale tak čo už. Tak skrátka Ayer Cut existuje len chápem, že tu je WB už asi viac sväté než Marvelzone, teda Marvel. Samozrejme je veľa ďalších informácií o Batfleckovi, že po Flashpointe neskončí a nádej na sólovku ožila, ale to si nechám na neskôr.
798109
0 -7
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Cival
Nepochopil, i kdyz jsem mu to vysvetloval.

Takze ma unikatni prilezitost prestat TED psat a nedostat dalsi. Ale to neda :)
798110
Nepochopil, i kdyz jsem mu to vysvetloval. Takze ma unikatni prilezitost prestat TED psat a nedostat dalsi. Ale to neda :)
798109
6 0
reagovat
reaguje na: Krivda
A pochopils za co si ten ban dostal?:o
798109
A pochopils za co si ten ban dostal?*:o*
798108
3 0
reagují: Krivda, Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: maddy1111
Tak v Activisione sexuálne obťažujú ženy a vo WB ničia skvelé režisérske vízie. Treba bojovať a zničiť tyranov vo WB. 
798108
Tak v Activisione sexuálne obťažujú ženy a vo WB ničia skvelé režisérske vízie. Treba bojovať a zničiť tyranov vo WB. 
798106
0 -7
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Krivda
tebe jeden ban nestačil, MARTASLJ19 .. musíš si tu vytvárať ďalší profil?!
798106
tebe jeden ban nestačil, MARTASLJ19 .. musíš si tu vytvárať ďalší profil?!
798105
5 0
reagují: Krivda
reagovat
David Ayer sa opäť ozval a znova potvrdil, že WB mu zmasakrovalo jeho Suicide Squad. Je skvelé, že na WB vyšlo už veľa svinstiev ako vyšiel Snyder Cut. Ale WB aj tak prehráva a len ukazujú aký sú to amatéri, keďže Snyder Cut nakoniec vyšiel a je lepší než ten hnoj za ktorí bojovalo samotné WB. Ešte dobre, že Discovery budúci rok preberie kontrolu, ale dovtedy treba WB riadne podusiť a tešiť sa z ich neúspechov za to čo robili režisérom. Nepochybujem o tom, že Duna za to bohužiaľ zaplatí tým že bude neúspešná, ale karma je zdarma a WB si nič iné nezaslúži. Verím, že Discovery obnoví Ayer Cut a konečne sa dočkáme toho skutočného filmu, ktorí sme mali dostať. 

link
798105
David Ayer sa opäť ozval a znova potvrdil, že WB mu zmasakrovalo jeho Suicide Squad. Je skvelé, že na WB vyšlo už veľa svinstiev ako vyšiel Snyder Cut. Ale WB aj tak prehráva a len ukazujú aký sú to amatéri, keďže Snyder Cut nakoniec vyšiel a je lepší než ten hnoj za ktorí bojovalo samotné WB. Ešte dobre, že Discovery budúci rok preberie kontrolu, ale dovtedy treba WB riadne podusiť a tešiť sa z ich neúspechov za to čo robili režisérom. Nepochybujem o tom, že Duna za to bohužiaľ zaplatí tým že bude neúspešná, ale karma je zdarma a WB si nič iné nezaslúži. Verím, že Discovery obnoví Ayer Cut a konečne sa dočkáme toho skutočného filmu, ktorí sme mali dostať.  https://www.youtube.com/watch?v=jEySi9RHts0&ab_channel=TheHollywoodReporter 
0 -10
reagují: maddy1111
reagovat
To akože stále neveríte, že nebol Ayer Cut? Sakra bol, niektorí otvorte oči PLS. Tu máte aj odkazy na twitter Davida Ayera čo všetko potvrdzuje...

link
797491
To akože stále neveríte, že nebol Ayer Cut? Sakra bol, niektorí otvorte oči PLS. Tu máte aj odkazy na twitter Davida Ayera čo všetko potvrdzuje... https://www.youtube.com/watch?v=zxKew-aXkG4&ab_channel=RTSnyderCut 
0 -5
reagovat
Já už vím co mi to přípomíná!
Doom Patrol na HBO GO.

Ale nevím, jestli bych chtěl od áčkovýho projektu něco takovýho. 
U toho Doom Patrol je to v pohodě (viděl jsem kdysi první řadu), a sedlo mi to tam. Takový over the top stylizování, přehrávání a já nevím co...

No, třeba se na to doma někdy kouknu. Do kina ale teda ne. Gunn, neGunn. Cast, neCast...
796460
Já už vím co mi to přípomíná! Doom Patrol na HBO GO. Ale nevím, jestli bych chtěl od áčkovýho projektu něco takovýho.  U toho Doom Patrol je to v pohodě (viděl jsem kdysi první řadu), a sedlo mi to tam. Takový over the top stylizování, přehrávání a já nevím co... No, třeba se na to doma někdy kouknu. Do kina ale teda ne. Gunn, neGunn. Cast, neCast...
0 -1
reagovat
796340
[url=https://m.youtube.com/watch?v=jdwgS0j0jF0]King Shark trailer[/url]
0 0
reagovat
První fotky z natáčení.
link
link
link
link
link
732145
První fotky z natáčení. https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72459331_513053322591217_2305592565375696896_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_oc=AQkndnt2w253v8z5dJ3oSXsbO6c7wCbkWYiFMtBaUfOt50MnVJjvU7aiOl6TDAyJmq0&_nc_ht=scontent.fprg2-1.fna&oh=b94e62cf57c429ad20f46471306b440d&oe=5E1DC1C1 https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/71595658_513053329257883_6679894860884869120_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_oc=AQk29-JT_JZURPcRkGJvarAVh6_3FGkhbygF27e1QTXpeGeHOKyHssEk7vZGe2XmxUI&_nc_ht=scontent.fprg2-1.fna&oh=fbfbbb04e6c5617f01c76eebd6a32f08&oe=5E269892 https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72250036_513053365924546_6931366291282329600_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQnPml0fH9cqYnuzXURjR0y4zxNqPJVYS3hIJN3oSTiRnM4clACMkKTA1qezitEXlSs&_nc_ht=scontent.fprg2-1.fna&oh=b308fd88060309a44f10bd0eb0368500&oe=5E2B4DD4 https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/73144619_513053382591211_9113417206175105024_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQlbB2G7NyW1Awv244pb6LAorZm36RS9Q0slZfOtXFA8y4Y85J3zMbG_H08u774SU_M&_nc_ht=scontent.fprg2-1.fna&oh=5273675aafe6f967aca9dba841932525&oe=5E2733ED https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72624283_513437202552829_8673255759246524416_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQnIjk7OnBV0-JQwzgOvRiVZKQX8NT06JbRF5MZQyYe15_xioiaYXUu2uBF7CrSmcCQ&_nc_ht=scontent.fprg2-1.fna&oh=b5e5e123343b9e050e2e798aa4b2d38f&oe=5E227678
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se