Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Solo: Star Wars Story

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: BarryLyndon
To vymyslel Filoni. Lucas mu dal radu "Neboj se" a Filoni si to vzal k srdci a experimentuje, co obrazovka snese.
687208
To vymyslel Filoni. Lucas mu dal radu "Neboj se" a Filoni si to vzal k srdci a experimentuje, co obrazovka snese.
687184
0 0
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Vsak ja netvrdim, jak by to natocil, jen prepisuji zpravy ze sveta. Je sucho, maloco kapne, tak aspon tenhle stek.
687207
Vsak ja netvrdim, jak by to natocil, jen prepisuji zpravy ze sveta. Je sucho, maloco kapne, tak aspon tenhle stek.
687189
0 0
reagovat
reaguje na: mecano
No to jsou ty "co by kdyby", moc nevěřím, že by to natočil líp. Když si vezmu, jak dojebal epizody jedna a dvě, na který se dneska fakt nedá koukat, kromě scén s Darth Maulem.
687189
No to jsou ty "co by kdyby", moc nevěřím, že by to natočil líp. Když si vezmu, jak dojebal epizody jedna a dvě, na který se dneska fakt nedá koukat, kromě scén s Darth Maulem.
687167
0 -1
reagují: mecano
reagovat
To je ještě větší píčovina, než díl Clone Wars, jak Anakin mluví s personifikovanou Sílou, která žije na nějaké planetě se svým bratrem.
687184
To je ještě větší píčovina, než díl Clone Wars, jak Anakin mluví s personifikovanou Sílou, která žije na nějaké planetě se svým bratrem.
1 -2
reagují: mecano
reagovat
reaguje na: mecano
clovek se po precteni tveho prispevku najednou uplne jinak diva na epizodu VIII. :D
687181
clovek se po precteni tveho prispevku najednou uplne jinak diva na epizodu VIII. *:D*
687167
4 0
reagovat
reaguje na: mecano
Ty kráso, tak to by už nedal nikdo :D
687179
Ty kráso, tak to by už nedal nikdo *:D*
687167
3 0
reagovat
reaguje na: mecano
687175
[url=https://78.media.tumblr.com/0b316f1e5a59cd5847e1ae1fdf09edc0/tumblr_mvnwki0c3d1qajc4eo1_r1_500.gif]mfw[/url]
687167
3 0
reagovat
V nove knize Jamese Camerona se Lucas poprve vyjadril k tomu, co mel v planu on:
Dalsi trilogie by zahrnovala svym zpusobem mikrobiologicky svet. Existuje svet bytosti, ktere se chovaji jinak nez my. Rikam jim Whills. A Whills jsou jedini co doopravdy ovladaji vesmir. Zivi se Silou. Kdybych podrzel firmu, tak bych to natocil. A samozrejme plno fanousku by to nenavidelo stejne jako nenavideli Skrytou hrozbu a ty dalsi veci. Ale aspon by se pribeh odvypravel od zacatku do konce.
O Disneyho filmech: Chteli to udelat retro. To se mi nelibi. Pracoval jsem tvrde na tom, aby vsechny filmy byly co nejrozmanitejsi, jine planety, jine lode, vsechno nove. Jim se moc nechtelo me nejak angazovat. Kdybych tam byl, jen bych delal problemy, protoze nechteli natocit co jsem mel v planu ja.
687167
V nove knize Jamese Camerona se Lucas poprve vyjadril k tomu, co mel v planu on: Dalsi trilogie by zahrnovala svym zpusobem mikrobiologicky svet. Existuje svet bytosti, ktere se chovaji jinak nez my. Rikam jim Whills. A Whills jsou jedini co doopravdy ovladaji vesmir. Zivi se Silou. Kdybych podrzel firmu, tak bych to natocil. A samozrejme plno fanousku by to nenavidelo stejne jako nenavideli Skrytou hrozbu a ty dalsi veci. Ale aspon by se pribeh odvypravel od zacatku do konce. O Disneyho filmech: Chteli to udelat retro. To se mi nelibi. Pracoval jsem tvrde na tom, aby vsechny filmy byly co nejrozmanitejsi, jine planety, jine lode, vsechno nove. Jim se moc nechtelo me nejak angazovat. Kdybych tam byl, jen bych delal problemy, protoze nechteli natocit co jsem mel v planu ja.
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Co ten internet nevypoti....ted jsem zas videl video jednoho rezisera, kde rika: Fakt bych si delal starost, kdyby vsichni na celem svete vysli z kina a rikali Jo, to byl fakt dobrej film. Mnohem vic se mi libi situace, kdy mi bude jedna skupina lidi vykladat, jak je film bozi, a druha bude nasrana, ze je to nejhorsi film vsech dob. Tyhle dve extremni reakce, tak to je presne ten typ filmu, co chci delat. link
683517
Co ten internet nevypoti....ted jsem zas videl video jednoho rezisera, kde rika: Fakt bych si delal starost, kdyby vsichni na celem svete vysli z kina a rikali Jo, to byl fakt dobrej film. Mnohem vic se mi libi situace, kdy mi bude jedna skupina lidi vykladat, jak je film bozi, a druha bude nasrana, ze je to nejhorsi film vsech dob. Tyhle dve extremni reakce, tak to je presne ten typ filmu, co chci delat. https://m.facebook.com/groups/324061591313943?view=permalink&id=600025850384181
683515
2 0
reagovat
reaguje na: mecano
To muselo dát příšernou práci, a přitom taková blbost... :D
683515
To muselo dát příšernou práci, a přitom taková blbost... *:D*
683505
1 0
reagují: mecano
reagovat

TRUE SOLO

683505
https://www.youtube.com/watch?v=3Cv6ykrp6pE
TRUE SOLO
0 -1
reagují: Memphis
reagovat

Spoiler time...!

Index pravdivosti: 80 - 90 % 8)

Han a Qi'ra jsou na začátku filmu milenci. Chtějí prchnout z Coreliie a tak podplatí imperiálního důstojníka. Rozdělí se ale a Qi'ru zajmou gangsteři a Han je nucen nechat se rekrutovat, aby se dostal z planety. Při náboru sdělí jen své jméno – Han – a že je sám; Imperiál mu přidá přídomek – Solo. Po třech letech Han bojuje na Mimbanu. Jsou tam také Beckett, Val a Rio Durant převlečeni za imperiální vojáky, ale nebojují. Protože nechtějí Hana přibrat do posádky, aby s nimi mohl prchnout, Han se rozhodne je napráskat. Ovšem Beckett je rychlejší a udá Hana za dezerci. Han se tak dostává do vězení, kde je i Chewbacca. Podaří se jim prchnout a tehdy se Beckett rozhodne, že je přeci jen přijme mezi sebe. Celá posádka je na misi, kde se snaží ukrást palivové články z dvojitého vlakového transportu. Stejný cíl však má i Enfys Nest a gang Cloud Riders. Val se obětuje a umírá, stejně tak zemře i pilot Rio. Han tak musí pilotovat a při útěku pouští palivové články, které vyvolávají masivní explozi. Han, Chewie a Beckett jdou za mužem, pro kterého měli články získat – Drydenem Vosem. Hrají ale o čas a Beckett ví, že další články jsou na Kesselu. K Hanovu překvapení je nyní Qi'ra s Vosem. Prozradí jim ale, že můžou využít Landa Calrissiana a jeho super rychlou loď, a tak se za ním všichni čtyři vydávají. Han se přidává do hry sabaccu, aby získal Landovu loď. Prohrává však s ním, ale, i když ví že podváděl, nemůže to ale dokázat. Přesto se k posádce Lando i se svou robotkou L3–37 přidává a vydávají se na Kessel. Han se opět sbližuje s Qi'rou. V zajateckém táboře se L3 pokouší osvobodit zajaté droidy, ale je rozthána napůl a v podstatě „mrtvá.“ Chewie se snaží osvobodit další wookieee. Nakonec se posádce podaří získat články a prchá z Kesselu. Han musí nyní pilotovat Millenium Falcon, protože Lando truchlí za robotku, která navíc také létala. Za pomoci jejího počítače se dostávají skrz černou díru a chapadlové mostrum. Protože jsou ale články nestabilní, zastavuje se posádka cestou k Vosovi na další planetě, protože Beckett ví, jak je stabilizovat. Objevují se také Cloud Riders. Vyjde najevo, že Enfys je 16-leté děvče a články má pro jisté „povstání.“ Lando odlétá s Falconem a Han, Qi'ra a Chewie jdou za Vosem. Beckett zůstává stranou, protože se bojí, že by ho Vos mohl zabít. Pak ale Hana Vosovi udává, že jsou články falešné, i když jsou pravé. Trojice bojuje s Vosem a jeho žoldáky, které všechny poráží a Vos umírá. Han se jde mstít Beckettovi, zatímco Qi'ra vyhledá přes hologram Vosova šéfa – je jím Maul (hraje ho Ray Park, ale dabuje Sam Witwer)! To je naposledy, kdy ji vidíme. Beckett se snaží vykecat ze zrady Hana, ale ten střílí první a zabíjí ho. Na konci filmu ještě Han a Chewie letí za Landem. Han objímá Landa stejným stylem jako on ho pozdějí objímá v Oblačném městě. Han mu ovšem krade falešnou kartu do hry, se kterou pak v partičce sabaccu vyhrává Falcon. Han s Chewiem letí na Tatooine k bossovi a rivalovi Maula (zřejmě Jabba Hutt).
683499
Index pravdivosti: 80 - 90 % *8)* [spoiler]Han a Qi'ra jsou na začátku filmu milenci. Chtějí prchnout z Coreliie a tak podplatí imperiálního důstojníka. Rozdělí se ale a Qi'ru zajmou gangsteři a Han je nucen nechat se rekrutovat, aby se dostal z planety. Při náboru sdělí jen své jméno – Han – a že je sám; Imperiál mu přidá přídomek – Solo. Po třech letech Han bojuje na Mimbanu. Jsou tam také Beckett, Val a Rio Durant převlečeni za imperiální vojáky, ale nebojují. Protože nechtějí Hana přibrat do posádky, aby s nimi mohl prchnout, Han se rozhodne je napráskat. Ovšem Beckett je rychlejší a udá Hana za dezerci. Han se tak dostává do vězení, kde je i Chewbacca. Podaří se jim prchnout a tehdy se Beckett rozhodne, že je přeci jen přijme mezi sebe. Celá posádka je na misi, kde se snaží ukrást palivové články z dvojitého vlakového transportu. Stejný cíl však má i Enfys Nest a gang Cloud Riders. Val se obětuje a umírá, stejně tak zemře i pilot Rio. Han tak musí pilotovat a při útěku pouští palivové články, které vyvolávají masivní explozi. Han, Chewie a Beckett jdou za mužem, pro kterého měli články získat – Drydenem Vosem. Hrají ale o čas a Beckett ví, že další články jsou na Kesselu. K Hanovu překvapení je nyní Qi'ra s Vosem. Prozradí jim ale, že můžou využít Landa Calrissiana a jeho super rychlou loď, a tak se za ním všichni čtyři vydávají. Han se přidává do hry sabaccu, aby získal Landovu loď. Prohrává však s ním, ale, i když ví že podváděl, nemůže to ale dokázat. Přesto se k posádce Lando i se svou robotkou L3–37 přidává a vydávají se na Kessel. Han se opět sbližuje s Qi'rou. V zajateckém táboře se L3 pokouší osvobodit zajaté droidy, ale je rozthána napůl a v podstatě „mrtvá.“ Chewie se snaží osvobodit další wookieee. Nakonec se posádce podaří získat články a prchá z Kesselu. Han musí nyní pilotovat Millenium Falcon, protože Lando truchlí za robotku, která navíc také létala. Za pomoci jejího počítače se dostávají skrz černou díru a chapadlové mostrum. Protože jsou ale články nestabilní, zastavuje se posádka cestou k Vosovi na další planetě, protože Beckett ví, jak je stabilizovat. Objevují se také Cloud Riders. Vyjde najevo, že Enfys je 16-leté děvče a články má pro jisté „povstání.“ Lando odlétá s Falconem a Han, Qi'ra a Chewie jdou za Vosem. Beckett zůstává stranou, protože se bojí, že by ho Vos mohl zabít. Pak ale Hana Vosovi udává, že jsou články falešné, i když jsou pravé. Trojice bojuje s Vosem a jeho žoldáky, které všechny poráží a Vos umírá. Han se jde mstít Beckettovi, zatímco Qi'ra vyhledá přes hologram Vosova šéfa – je jím Maul (hraje ho Ray Park, ale dabuje Sam Witwer)! To je naposledy, kdy ji vidíme. Beckett se snaží vykecat ze zrady Hana, ale ten střílí první a zabíjí ho. Na konci filmu ještě Han a Chewie letí za Landem. Han objímá Landa stejným stylem jako on ho pozdějí objímá v Oblačném městě. Han mu ovšem krade falešnou kartu do hry, se kterou pak v partičce sabaccu vyhrává Falcon. Han s Chewiem letí na Tatooine k bossovi a rivalovi Maula (zřejmě Jabba Hutt).[/spoiler]
Spoiler time...!
0 0
reagovat
Jak mě tenhle spin-off moc nebral, tak po prvních reakcích (a spoilerech) jsem docela natěšenej... Na to jak se to tvářilo za průšvih. :+

Vím, že byly indicie, že se film bude hodně točit okolo galaktického podsvětí, ale čekal někdo Maula a potenciálně Shadow Collective? Aspoň se tak vysvětlila ta rudá mandalorianská zbroj u Vose z ofiko fotek.
683095
Jak mě tenhle spin-off moc nebral, tak po prvních reakcích (a spoilerech) jsem docela natěšenej... Na to jak se to tvářilo za průšvih. *:+* Vím, že byly indicie, že se film bude hodně točit okolo galaktického podsvětí, ale čekal někdo [spoiler]Maula a potenciálně Shadow Collective[/spoiler]? Aspoň se tak vysvětlila ta rudá mandalorianská zbroj u Vose z ofiko fotek.
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Teď jede mega kampaň na Avengers. Od května to rozbalí Disney naplno na Sola. Jsem vklidu :+
679554
Teď jede mega kampaň na Avengers. Od května to rozbalí Disney naplno na Sola. Jsem vklidu *:+*
679531
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Kazdym dnom pride novy trailer. Udajne s Avengers
679550
Kazdym dnom pride novy trailer. Udajne s Avengers
679531
1 0
reagovat
Inak vobec sa mi az nechce verit, ze ten film ide o mesiac do kin. To ticho okolo tak velkeho filmu je az strasidelne.
679531
Inak vobec sa mi az nechce verit, ze ten film ide o mesiac do kin. To ticho okolo tak velkeho filmu je az strasidelne.
0 0
reagují: RainMakeR, mecano
reagovat
reaguje na: do_Od
To jim v tichosti domluvil Harvey z lecebny, ne? :D
679529
To jim v tichosti domluvil Harvey z lecebny, ne? *:D*
679528
2 0
reagovat
What the french toast? Oklahoma-born auteur Monsieur Ronáld Howárd's #SoloAStarWarsStory is going to PREMIERE at CANNES. no joke. #HanSolo

Lol :D
679528
What the french toast? Oklahoma-born auteur Monsieur Ronáld Howárd's [url=https://www.facebook.com/hashtag/soloastarwarsstory?source=feed_text]#SoloAStarWarsStory[/url] is going to PREMIERE at CANNES. no joke. [url=https://www.facebook.com/hashtag/hansolo?source=feed_text]#HanSolo[/url] Lol *:D*
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Vicemene se potvrdily skazky o tom, jak probihalo nataceni Lorda s Millerem a proc byli vyhozeni:

link
678610
Vicemene se potvrdily skazky o tom, jak probihalo nataceni Lorda s Millerem a proc byli vyhozeni: http://www.vulture.com/2018/03/solo-a-star-wars-story-actor-details-production-troubles.html
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Prosím ne.
674325
Prosím ne.
674324
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se