Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k filmu Avatar

příspěvky 3121 - 3140 Napsat příspěvek

rtep

Si byl u Jima doma nebo jak? :D
414096
Si byl u Jima doma nebo jak? *:D*
rtep
0 0
reagovat

trajler

copak se stane když vám povim že trajler má sílu i bez zvuku a ze tří čtvrtin nedodělanej (previzovej)???

prostě si počkejte do srpna/září a buďte vpoho... bude to stát za to.
čusík!
414094
copak se stane když vám povim že trajler má sílu i bez zvuku a ze tří čtvrtin nedodělanej (previzovej)??? prostě si počkejte do srpna/září a buďte vpoho... bude to stát za to. čusík!
trajler
0 0
reagovat
Cameron už do toho vrazil tři sta mega a vy byste snad čekali další Final Fantasy :D možná právě proto nechce božský Jim odtajnit žádný záběry, všehcno bude překvápko... :D
413951
Cameron už do toho vrazil tři sta mega a vy byste snad čekali další Final Fantasy *:D* možná právě proto nechce božský Jim odtajnit žádný záběry, všehcno bude překvápko... *:D*
0 0
reagovat

Bagr007

Přestě tak, jak řekl okkac.:)
divil/nedivil... tak jsem asi vybral špatné slovo... prostě jsem tomu nemohl uvěřit, protože vždy jsi mohl poznat, co je CGI a co ne. A tenhle Navi/Avatar (je vlastně jedno, co to je) vypadá hodně reálně.;)
413950
Přestě tak, jak řekl okkac.:) divil/nedivil... tak jsem asi vybral špatné slovo... prostě jsem tomu nemohl uvěřit, protože vždy jsi mohl poznat, co je CGI a co ne. A tenhle Navi/Avatar (je vlastně jedno, co to je) vypadá hodně reálně.*;)*
Bagr007
0 0
reagovat
tak vsichni vime, ze kriticky jsou vzdycky oci a ty vypadaj ... WOW.
413949
tak vsichni vime, ze kriticky jsou vzdycky oci a ty vypadaj ... WOW.
0 0
reagovat
Já jsem spíš narážel na to, že předtím se reakcím divil, ale teď na základě půlky obličeje už ne... ale to je jedno. Každopádně nemyslíte, že se spíš bude jednat o samotného avatara než o Navi?
413948
Já jsem spíš narážel na to, že předtím se reakcím divil, ale teď na základě půlky obličeje už ne... ale to je jedno. Každopádně nemyslíte, že se spíš bude jednat o samotného avatara než o Navi?
0 0
reagovat

Bagr

Míněno asi tak, že pokud budou Na'vi celí tak promakaní, jako ta půlka obličeje, která je skoro jako opravdová (hlavně ta textura kůže) a vypadá to spíš jako namaskovaný člověk než CGI, tak proto asi ty nadšené reakce.
413947
Míněno asi tak, že pokud budou Na'vi celí tak promakaní, jako ta půlka obličeje, která je skoro jako opravdová (hlavně ta textura kůže) a vypadá to spíš jako namaskovaný člověk než CGI, tak proto asi ty nadšené reakce.
Bagr
0 0
reagovat
scatman: Nějak moc nechápu souvislost mezi sotva půlkou obličeje mimozemšťana a nadšenými reakcemi z promítání. :D
413946
scatman: Nějak moc nechápu souvislost mezi sotva půlkou obličeje mimozemšťana a nadšenými reakcemi z promítání. *:D*
0 0
reagovat
Tak pokud budou Navi opravdu takhle vypadat i ve flmu...:+ To se už na ty reakce z promítání nedivím.
413944
Tak pokud budou Navi opravdu [link="http://www.comingsoon.net/news/avatarnews.php?id=56824"]takhle vypadat[/link] i ve flmu...*:+* To se už na ty reakce z promítání nedivím.
0 0
reagovat
no to je toho....ide ma porazit...ale ten august znie dobre. to uz vydrzim..skor by som bol sklamany, keby sa odsunul film a neskor ako tohorocne vianoce.
413940
no to je toho....ide ma porazit...ale ten august znie dobre. to uz vydrzim..skor by som bol sklamany, keby sa odsunul film a neskor ako tohorocne vianoce.
0 0
reagovat
Ja uz bych chtel videt konecne aspon par poradnych obrazku nebo tu slibovanou ukazku (nyni pro zmenu na srpen)... James je tajemnej jak hrad v Karpatech ;)
413939
Ja uz bych chtel videt konecne aspon par poradnych obrazku nebo tu slibovanou ukazku (nyni pro zmenu na srpen)... James je tajemnej jak hrad v Karpatech *;)*
0 0
reagovat
Předpokládám, že na novém obrázku je rasa naavi z filmu a nutno říci, že vypadá o mnoho lépe, než staré, nyní již vyvrácené návrhy...očekávání stoupá!:)
413938
Předpokládám, že na novém obrázku je rasa naavi z filmu a nutno říci, že vypadá o mnoho lépe, než staré, nyní již vyvrácené návrhy...očekávání stoupá!*:)*
0 0
reagovat
Vždyť to jsou už jenom dva měsíce. Tak to jsem zbytečně plašil, když jsem myslel , že půjdu do kina bez toho abych viděl jediný záběr. :D
413910
Vždyť to jsou už jenom dva měsíce. Tak to jsem zbytečně plašil, když jsem myslel , že půjdu do kina bez toho abych viděl jediný záběr. *:D*
0 0
reagovat
Akorát malým detailem je skutečnost, že žádný teaser nebude, takže trailer na konci srpna se mění ve špatnou zprávu (:
413909
Akorát malým detailem je skutečnost, že žádný teaser nebude, takže trailer na konci srpna se mění ve špatnou zprávu (:
0 0
reagovat

KarelR

Presne tak ;)
413908
Presne tak *;)*
KarelR
0 0
reagovat
okkac :+ Dobrá zpráva , protože jestli chtěj vůbec vypustit teaser tak ten by mohl vyjít každým dnem ..
413907
okkac *:+* Dobrá zpráva , protože jestli chtěj vůbec vypustit teaser tak ten by mohl vyjít každým dnem ..
0 0
reagovat

KarelR

To by nebyl vůbec špatnej nápad s tím teaserem... Ale nevím jak se to všechno poskládalo, byl by to slušnej mix. :D Hlavně bych nevěděl jak do toho zakomponovat vetřelce, arnolda, ty vodní ufony z propasti, terminátora a Titanic:D
413906
To by nebyl vůbec špatnej nápad s tím teaserem... Ale nevím jak se to všechno poskládalo, byl by to slušnej mix. *:D* Hlavně bych nevěděl jak do toho zakomponovat vetřelce, arnolda, ty vodní ufony z propasti, terminátora a Titanic*:D*
KarelR
0 0
reagovat
Nápodobně, spiš jen info, aby ho někteří nečekali v nejbližších dnech;)
413905
Nápodobně, spiš jen info, aby ho někteří nečekali v nejbližších dnech*;)*
0 0
reagovat
Uvěřím, až ho uvidím :)
413904
Uvěřím, až ho uvidím *:)*
0 0
reagovat
Tak trailer někdy koncem srpna link

Just heard from my contact that the cut of that trailer isn't final. It's what Cameron has now to give FOX an idea of the direction he wants to take the trailer. It was shown to fox execs at the Expo this morning. It'll be heavily tweaked and won't be expected until mid/end august to be shown online/cinema's etc.
413903
Tak trailer někdy koncem srpna http://marketsaw.blogspot.com/2009/06/avatar-navi-description-trailer-update.html Just heard from my contact that the cut of that trailer isn't final. It's what Cameron has now to give FOX an idea of the direction he wants to take the trailer. It was shown to fox execs at the Expo this morning. It'll be heavily tweaked and won't be expected until mid/end august to be shown online/cinema's etc.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se